Kyläkauppias Sampo Kaulanen myöntää miettineensä itsemurhaa masennuksen keskellä

Eilen torstaina vietettiin maailmanlaajuista itsemurhien estämispäivää. Kauppias Sampo Kaulasta tämä aihe koskettaa syvältä. Tosi-tv-tähti avautui vaikeista masennuskausistaan Instagramissa ja myönsi, että itsemurhakin on käynyt mielessä.

Kaulanen kirjoittaa, että hän joutunut saattamaan hautaan useamman ystävän ja isänsä, jotka ovat kuolleet oman käden kautta. Äkäslompolon keisarilla on myös omaa kokemusta mielenterveysongelmista.

– Itselläni on myös välillä vakaviakin masennuskausia, jolloin aihe on käynyt myös itselläni ajatuksissa. Kun mieli menee täysin mustiin on helppo ymmärtää, miksi jotkut päätyvät itsemurhaan. Läheisten tuota ratkaisua on vaikea hyväksyä. Monesti mielenterveysongelmista kärsivä on harkinnut tekoaan pitkään, ilman että kukaan lähipiirissä tietää asiasta, Kaulanen kirjoittaa.

– Mielenterveysongelmista olisi hyvä puhua avoimemmin. Ne ovat nykyään yleinen ongelma ja vaikka suurin osa itsemurhaan päätyvistä on keski-ikäisiä miehiä niin tämä aihe koskettaa molempia sukupuolia iästä riippumatta! Oisko tänään hyvä päivä kysyä kaverilta tai läheiseltäsi et ”Mitä sulle kuuluu”? Pieni teko, mutta asiana suuri.

 

Näytä tämä julkaisu Instagramissa.

 

Henkilön Sampo Kaulanen ❄️🇫🇮 (@kaulasam) jakama julkaisu

Seuraa Gekkosta Instagramissa ja WhatsApissa!

Kuvat:Instagram

Kommenttiosio

Heräsikö ajatuksia? Kerro mielipiteesi. Tutustu kuitenkin sääntöihin.

Tilaa
Ilmoita minulle sähköpostilla
guest
0 Kommenttia
Inline Feedbacks
Lue kaikki kommentit

Lue seuraavaksi

SUOSITTUA
TUOREIMMAT

Uusimmat kommentit