Kiti Kokkonen täyttää 48 vuotta – julkaisi suloisen lapsuudenkuvansa ja pohtii mennyttä elämää: ”Elämä on niin kovin ohikiitävää ja arvokasta”

Näyttelijä Kiti Kokkonen täyttää tänään tiistaina (4.10) 48 vuotta. Syntymäpäivänsä kunniaksi Kokkonen julkaisi Instagram-tililleen suloisen lapsuudenkuvansa, jonka yhteydessä hän pohti mennyttä elämää.

– Täytän vajaan tunnin päästä 48. Tuntuu absurdille. Niin kuin melkein kaikki muukin näinä aikoina. En oo oikein synttäri-ihmisiä, mutta aina sitä huomaa tässä kohtaa vähän pysähtyvänsä pohtimaan. Ikääntyessä lähinnä mennyttä elämää. Miten kauan kaikesta on. Ja miten monenlaista on ollut. Eniten sydämessä läikähtää, kun aattelen perhettä ja ystäviä. Erilaisia kohtaamisia. Elämä on niin kovin ohikiitävää ja arvokasta. Tuntuu, että tärkeimmät asiat löytyy yllättävän pienistä hetkistä. Rakkaiden lisäksi oon kiitollinen siitä, että pääsen syväkyykkyyn, uteliaisuus on säilynyt, katsantokanta laajenee ja oikeastaan mikään ei ole enää joko tai. Vanhenemisessa on monta kimuranttia yllätystä, mutta nekin otan lempeästi vastaan. Tervetuloa nro 48. Näillä mennään! Rakkauspalleroita, Kiti kirjoitti.

Kiti poseeraa lapsuuskuvassaan Minni Hiiri -paidassa, ja hymyilee kameralle. Päässään hänellä on punavalkoinen Trip-lippalakki.

Katso Kitin lapsuuden kuva alta tai Instagramista.

 

Näytä tämä julkaisu Instagramissa

 

Henkilön kitikokkonen (@kitikokkonen) jakama julkaisu

Kiti on avoliitossa Hevisaurus-yhtyeen keulahahmon Olavi ”Olli” Tikan kanssa. Pariskunta asuu Espoossa.

 

Näytä tämä julkaisu Instagramissa

 

Henkilön kitikokkonen (@kitikokkonen) jakama julkaisu

 

Näytä tämä julkaisu Instagramissa

 

Henkilön kitikokkonen (@kitikokkonen) jakama julkaisu

Seuraa Gekkosta Instagramissa ja WhatsApissa!

Kommenttiosio

Heräsikö ajatuksia? Kerro mielipiteesi. Tutustu kuitenkin sääntöihin.

Tilaa
Ilmoita minulle sähköpostilla
guest
0 Kommenttia
Inline Feedbacks
Lue kaikki kommentit

Lue seuraavaksi

SUOSITTUA
TUOREIMMAT

Uusimmat kommentit