Kirsi Salo kertoo joutuneensa Hesarin vainoamaksi: ”HS:n toimittaja on soittanut työpaikalleni ja kysellyt…”

Uutisoimme hiljattain, että opperalaulaja Karita Mattila kertoi kyllästyneensä Helsingin Sanomien uutisointiin ja peruneensa lehden tilauksen. Tämän jälkeen Hesarin toimittaja Saska Saarikoski ryhtyi pommittamaan Karitaa somessa yksityisviestien välityksellä.

Karita kertoi, että toimittaja oli haukkunut ja syyllistänyt häntä lehden peruuttamisen johdosta.

Lue lisää: Karita Mattila kyllästyi Hesariin ja perui lehden tilauksen – HS:n toimittaja hyökkäsi kimppuun!

Nyt juontajana ja hyvinvointivalmentajana tunnettu Kirsi Salo, 56, kertoo Facebook-tilillään joutuneensa myös Hesarin hampaisiin.

Salon mukaan HS:n toimittaja on yrittänyt vääntää hänestä väkisin negatiivista juttua soittelemalla muun muassa tämän työpaikalle.

– Mä oon jo joutunut Hesarin hampaisiin ja uskon, että tämä ei heidän (perusteettomia) hyökkäyksiä ainakaan vähennä, mutta pakko jakaa, Kirsi Salo kirjoittaa Facebookissa.

– Vai mitä mieltä olette siitä, että HS:n toimittaja on soittanut työpaikalleni ja kysellyt työnantajaltani, kuinka olen työssä pärjännyt. Mitä mieltä he ovat minusta? Onko minusta tullut valituksia..? Siis ihan mitä vain negatiivista, mistä pääsisi kirjoittamaan henkilöön kohdistuvaa mustamaalausjuttua. Hänen harmikseen työnantaja ilmoitti olevansa tyytyväinen ja asiakkaat myös. Ja ihmetteli itsekin toimittajalle, että miksi tällaisia soitellaan, Salo jatkaa.

– Täyttyykö henkilökohtaisen jahdin tunnusmerkit..? Miltä sinusta tuntuisi, jos täysin ulkopuolinen soittelisi pomollesi, ”Mites se Sirkku/Pertti siellä työsssä pärjää…? Ajattelin, että jos vaikka blogia kirjoittaisin hänestä..”

- ILMOITUS -

– Kysymys kuuluu, MIKSI Hesari haluaa hyökätä. Ja miksi Suomeen on tullut tällainen ”journalismi” ja miksi se toimituksen johdossa sallitaan, Kirsi päättää päivityksensä.

Kuvat:AOP

Kommenttiosio

Heräsikö ajatuksia? Kerro mielipiteesi. Tutustu kuitenkin sääntöihin.

Tilaa
Ilmoita minulle sähköpostilla
guest
7 Kommenttia
Tuoreimmat
Vanhimmat Eniten äänestetty
Inline Feedbacks
Lue kaikki kommentit
SUOSITTUA
TUOREIMMAT

Uusimmat kommentit

Kuulitko julkkisjuorun? Lähetä viestiä:

 [email protected]