Irtisanottu juontaja Kimmo Sainio avautuu Instagramissa yllätyspotkuistaan: ”En voi kuin ihmetellä tätä päätöstä”

Radiojuontaja Kimmo Sainio, 41, irtisanottiin yllättäen radiojuontajan pestistään Hitmix-radiokanavan iltapäivästä. Sainio avautui asiasta Instagramissa.

Sainio on tehnyt 13 vuoden työuran Metroradio Finlandilla, ja myöhemmin työskennellyt kanavan ostaneella Sanomalla.

– Potkut? Olen aina ollut rehellinen asioistani ja aion olla nyt myös. Oloni on vähintäänkin epäuskoinen kun muutamia viikkoja sitten myönnetty palkankorotus muuttuikin nyt irtisanomiseksi. Miten tässä näin kävi, en tiedä oikein itsekään, Sainio kirjoittaa Instagramissa.

– Kaikki, jotka mut tuntee, tietää mun työmoraalin. Mä tiedän, että tässä ei ole mitään henkilökohtaista ja en ole tehnyt mitään väärää. Päinvastoin. Siksi en voi kun ihmetellä tätä päätöstä mikä mulle nyt tuli, mies lataa.

(Juttu jatkuu kuvan jälkeen)

– Olen yllättynyt, pettynyt ja toiveikas samaan aikaan. Yllättynyt siksi, että mulle ei löytynyt paikkaa näin isosta talosta, joka on ollut mulle kuin perhe. Pettynyt siksi, että mun työpanos ei riittänyt vaikka annoin kaikkeni ja vähän ylikin. Toiveikas siksi, että nyt ensimmäistä kertaa näen, onko mulle töitä muualla, Kimmo kertoo.

Sainio jatkaa HitMixin iltapäivälähetyksiä vielä hetken ennen viimeistä jäähyväislähetystään.

– Vielä ei ole kuitenkaan hyvästien aika, enkä ole pystynyt edes miettimään sinne asti. Sitä ennen bileet jatkuu ja senkin jälkeen jossain muualla!

Kuka julkkispari on mielestäsi ärsyttävin? Äänestä tästä!

Kuvat:Instagram

Kommenttiosio

Heräsikö ajatuksia? Kerro mielipiteesi. Tutustu kuitenkin sääntöihin.

Tilaa
Ilmoita minulle sähköpostilla
guest
0 Kommenttia
Inline Feedbacks
Lue kaikki kommentit

Lue seuraavaksi

SUOSITTUA
TUOREIMMAT

Uusimmat kommentit