Podcast: Sofia Belórf kertoo olleensa salasuhteessa tunnetun suomalaisräppärin kanssa

Viestit: 237
Gekkonen.net toimitus Admin
Ketjun aloittaja
 

Skandaalijulkkis ja Katiska-syytetty Sofia Belórf on tehnyt jälleen "meheviä" paljastuksia Sofia Belórf – Alaston -podcastin 9. jaksossa. Belórf kertoo tuoreessa jaksossa mm. Lontoon ajoistaan. Sofia muutti Lontooseen erottuaan aviomiehestään Niko Nousiaisesta. Sofia avautuu jaksossa miesseikkailuistaan, ja kertoo tavanneensa mukavan oloisen miehen, jolla oli taustalla kuitenkin kaksoiselämä, eli vaimo sekä lapsia. Belórf kertoo pelehtineensä jaksossa myös jalkapalloilijoiden kanssa.…

 
Julkaistu : 13/10/2022 12:57 pm
Viestit: 126
 

Kukaan järkevä ihminen ei leuhki salasuhteilla ja vieläpä ukkomiehen kanssa. Sofia ehkä nauttii rikkoessaan perheitä. Pian tuokin aika on ohi, ikää alkaa kertyä. Uusia blöröjä tulee koko ajan. Varmasti räppäritkin haluavat pitää hetken hauskaa tämän kanssa.

Kertoo paljon tämän Sofian järjenjuoksusta, kun oikeudessa kertoi olleensa niin rakastunut Nikoon, ettei nähnyt tämän huumekuvioita. Ei hän Nikoon ollut rakastunut vaan Nikon rahoihin. Rakkaus loppui, kun Niko joutui vankilaan. Rahaa vaati Nikolta, mutta heilasteli jo uuden "rahapussin" eli Stefanin kanssa. Ja halusi muka kotiäidiksi. Kun ei koiraakaan jaksa ulkoiluttaa niin miten pärjäisi äitinä.

Olen usein miettinyt asuuko tuo vessassa, kun selfiet on usein otettu vessassa.

 
Julkaistu : 13/10/2022 1:35 pm
Viestit: 97
 

ei sillä tollolla oo edes bajamajaan fyrkkaa , lokittelee hotellien ja ravintoloiden vessoissa feikkaamassa kuviaan koska se niin sen oma juttu ! eihän toi lortto varmaan edes tajuu kuinka jengi naureskelee ja dumailee sitä koko ajan , voi voi ....mut minkäs teet kun ei oo millä kelata !

 
Julkaistu : 13/10/2022 2:30 pm
Viestit: 32
 

Mites hän on ”kyennyt/pystynyt”ostamaan lentolipun??? Se on kyllä ihme. Ja vielä hotellin vuokraamaan itselleen??? Aika outoa.
Hyvä kun pystyy ostamaan salesta hernaria tänä aikana.
Antaisi nyt vaan hänen vanhat suhteet olla… saa vaan pahaa aikaiseksi. Vaikka sillähän hän vaan saa huomiota
lisää kun hänen maineensa taitaa olla mennyttä eikä ketään lukutaidollista taida kiinnosta hänen valmiskuppinruokaohjeet kun ne ohjeet voi itse lukea purkin kyljestä

 
Julkaistu : 13/10/2022 3:57 pm
Viestit: 32
 

Taitaa olla maailman ennätys hänellä noista wessa selfieitä

 
Julkaistu : 13/10/2022 3:58 pm




Viestit: 55
 

Toinen Tukiainen, ellei vielä pahempi.

 
Julkaistu : 13/10/2022 7:01 pm
Viestit: 6
 

Miten voi ihminen olla noin tyhmä. Vielä ylpeilee miesjutuillaan ja vielä perheenisän ???? Ei kai tuo ole enää normaalia. Ei ainoatakaan kaveria ole hänellä. Yksin syö ravintolassa, kun ei itse osaa tai ei huvita. Voi pyhä yksinkertaisuus. Miksi ei lähde sinne ulkomaille, kun niin kehui keväällä. Ei todennäköisesti ole rahaa, mitenkä sitä työttömällä onkaan. Kukaan normaali mies ei haksahda tuohon onnenonkija ja koko Suomi tietää tuon. Ei siksi, että olis jotain suurta tehnyt vaan siksi, että ihminen on noin tyhmä, yksinäinen ja avuton.

 
Julkaistu : 13/10/2022 9:13 pm
Viestit: 126
 

Henkisesti sairaita molemmat. Tuksulle tosin kelpaa köyhäkin mies.

 
Julkaistu : 14/10/2022 9:20 am
Viestit: 192
 

Sofia ja Sofian supertähdet. "Mä olin salarakas, mä seukkasin jalkapalloilijan kanssa". Kuulostaa tutulta. Ettei nyt puhuisi taas Martinan elämästä. Nämä Sofian salasuhteet on helppo googlettaa. Neymarit ja Taigat ovat julkisia ihmisiä ja nopealla googletuksella selviää, että ovat tuolloin toki deittaillut, mutta ei Sofiaa. Ja ovat olleet ihan eri paikassakin tuolloin. Kuinka säälittävä voi yli kolmekymppinen ihminen olla, jos joutuu keksimään itselleen yhden illan panoja? Kertoisi rehellisesti escort hommastaan, niin siinä olisi tarinaa kerrakseen. Sitten tämä pakonomainen tarve "mä jätin" ja "mä en oo fani". Mikä sitten on sellainen joka lukee lehtiä ja kuvittelee sieltä jonkun toisen suhteen omaksi? Kertoo aika paljon että yksikään näistä ihmisistä ei seuraa Sofiaa instagramissa. Huomioiden että instagram on Sofian koko elämä . Sofian selityksen mukaan esimerkiksi Neymar on niin loukkaantunut, kun Ylivieskan prinsessa ei väsymykseltään joutanut häntä näkemään, että laittoi Sofian estoille ig:ssä. Hah.. juu juu.. kyllä kyllä. Jännä että Neymar, Taiga ja muut tähtöset kyllä tapailee naisia ihan julkisesti. Ja heistä löytyy eri naisten kanssa lukuisia kuvia. Sofiaa sieltä ei tosin löydy. Tuntuu olevan aikamoinen stalkkeri.

 
Julkaistu : 16/10/2022 11:52 am
Viestit: 135
 

Onko tuo Sofia tuossa kuvassa kovassa rapulassa, vaiko itkenyt elämäänsä kun luksus loppui.

 
Julkaistu : 26/10/2022 11:01 pm




Viestit: 135
 

Ei ainakaa ole mikään kaunotar kuvassa.

 
Julkaistu : 28/10/2022 12:58 pm

Jätä vastaus

Vieras nimimerkki

Email

Title *

Preview 0 Revisions Tallennettu

Tuoreimmat jutut

Tuoreimmat jutut