Ilmoitukset
Tyhjennä

Sanna Marin aiheutti kohun kiistämällä kuvamuokkaukset: Muutti toimintaansa kritiikin jälkeen!

9 Viestit
2 Users
0 Likes
237 Katsottu
Viestit: 4022
Gekkonen.net toimitus Admin
Ketjun aloittaja
 

Pääministeri Sanna Marin on tunnettu siitä, että hän postailee lähes päivittäin vahvasti muokattuja selfie-kuviaan sosiaaliseen mediaan. Marin joutui jälleen kohun keskelle, kun hän meni väittämään sunnuntaina (27.11) pääministerin kyselytunnilla, ettei hän käytä somekuvissaan kasvonpiirteitä muuttavia filttereitä. Kyselytunnin jälkeen asiasta repesi someraivo, ja Sanna haukuttiin valehtelijaksi muun muassa Twitterissä. Asiaa on kommentoinut muun muassa mediapersoona Aleksi…

 
Julkaistu : 29/11/2022 2:14 am
Viestit: 2
 

Yläasteen ikäiset lapsukaiset tykkää käyttää filttereitä kuvissa. Niiden mielestä se on tosi jännää ja hauskaa.

Noh...lapset on aina lapsia ja sellainen lapsi on terve joka leikkii.

 
Julkaistu : 29/11/2022 10:03 am
Viestit: 55
 

37 v pääministerin täytyy ymmärtää olevansa esikuva muillekin kuin jauhojengiläisille. Oikein hyvä, kun joku on uskaltanut kritisoida näitä kuvien muokkauksia. Nuoret voivat pahoin. Heillä on identiteettikriisejä, tällaiset kuvat aiheuttavat lisää mielen ongelmia. Hyvä, että pm kerrankin kuunteli sillä herkällä korvallaan.

Edelleen kaipaan oikeiden asioiden hoitoa pääministeriltä. Somekuvia on kiva katsoa, mutta se ei saa olla pääministerin tärkein tehtävä, kuten nyt on ollut. Ymmärrän, että näillä jutuilla haalitaan nuoria äänestäjiä. Minuun tuo pääministerin vaalitouhu ei ole purrut. Sanna Marin saattaa olla joskus vaikka presidentti, mutta paljon on opittava nöyryyttä ja oman maan sekä kansalaisten arvostamista on löydyttävä. Minä, minä ajattelua tulisi myös vähentää.

 
Julkaistu : 29/11/2022 10:37 am
Viestit: 243
 

Jo on kaikenmaailman pääministerillä huono itsetunto. Kohta on jo samanlainen kuin sofiaruusilanousiainenrantaahotherman, joka ei kestä omaa ulkonäköään. Ja vielä valehtelee. Suomi nousuun tuollaisilla naisilla...

 
Julkaistu : 29/11/2022 10:53 am
Viestit: 243
 

belorf unohtui vielä lokin nimestä...

 
Julkaistu : 29/11/2022 10:54 am
Viestit: 397
 

Hyvä että myös julkisuuden henkilöt uskaltavat ottaa tähän valehteluun vahvasti kantaa. Tässä ja muissakin kohuissa. On erikoista että pääministeri valehtelee näin läpinäkyvästi yksinkertaisissakin asioissa. Lapsikin tajuaa että filtterit on käytössä. Vaikka en Valavuoren ihailijoihin kuulukaan. Niin komppaan kysymällä että -Niin Sanna, mitäs nämä isommat asiat? Kuinka paljon valheita niiden takaa löytyy? #jauhojengi#

 
Julkaistu : 29/11/2022 12:16 pm
 

Mene takaisin siwan kassalle vitun lehmä

 
Julkaistu : 29/11/2022 2:15 pm
Viestit: 89
 

En ois uskonut, että pääministerillä on noin kova tarve muokkaamaan kuviaan. Ihan on Lauri isänsä näköinen, ei voi mitään. Kuvitelkaapa, että vaikka Sipilä ois muokannut kuviaan paremman näköiseksi ja laittanut ne someen. Pitäis tuossa virassa olla tärkeimpiä asioita kun oma ulkonäkö.

 
Julkaistu : 29/11/2022 3:06 pm
Viestit: 381
 

Niinpä ja kuinka monta tuhatta kertaa hän on maininnut "Minä pääministerinä sanon minäpääministerinäsanon minäpääministerinäsanon.

 
Julkaistu : 02/12/2022 12:12 pm

Jätä vastaus

Vieras nimimerkki

Email

Title *

Preview 0 Revisions Tallennettu

Tuoreimmat jutut

Foorumi

Gekkosen Foorumilla voit keskustella lähes mistä tahansa täysin Anonyymisti tai Rekisteröityneenä käyttäjänä.

Voit ottaa osaa keskusteluun Foorumilla ilman rekisteröitymistä, mutta rekisteröitymällä saat käyttöösi lisäominaisuuksia, yksilöllisen profiilin ja julkaisuoikeuden aloittaa uusia keskusteluita.

Tuoreimmat jutut