Niko Ranta-aho lähetti tylyt terveiset vankilasta Sofia Belòrfille!

Viestit: 237
Gekkonen.net toimitus Admin
Ketjun aloittaja
 

Katiska 1 -huumeoikeudenkäyntiä puidaan parhaillaan Helsingin hovioikeudessa. Toinen pääsyytetyistä juttukokonaisuudessa on tamperelainen "liikemies” Niko Ranta-aho. Niko on useasti aiemminkin avautunut Instagramissa mm. vankilaelämästään. Tuoreimassa somepostauksessaan Ranta-aho kirjoittaa ärsyyntyneen oloisenena Katiska 2 kirjasta, joka ilmestyi hiljattain kuunneltavaksi mm. suosittuihin äänikirjapalveluihin. Samalla Niko väittää, että samojen kirjoittajien väsäämä Katiska 1 -kirja ei myöskään vastannut tiedoiltaan todellisuutta. Myös…

 
Julkaistu : 30/05/2022 3:45 am
Viestit: 126
 

Mutta kovasti kelpasi näiden herrojen tarjoama luxuselämä ja näiden miesten rahat ulosottovelkojen maksuun. Sofian ei pidä unohtaa tuota. Sofian salaisuudet Discoverykanavalla ei tee hänestä filmitähteä vaikka hän niin kuvittelee. Tuon ikäinen nainen ja toisten nurkissa lorvii. Ei ole ammattia. Yksi fitnessin MM ei CV.ssä paljon paina vaikka ihan kiva saavutus tuo. Nyt Sofialla on mahdollisuus näyttää pärjääkö hän yksin. Saako hankittua oman vuokrakodin? Kykeneekö itse maksamaan luksuksensa ja ulosottonsa? Kun tuohon kaikkeen kykenee niin kukaan ei takuulla enää naura hänelle. Negatiiviset kommentit ovat tulleet tuon luxuselämän leuhkimisesta, kun rikkaat miehet ovat kaiken kustantaneet ja on esittänyt itse olevansa rikas. Kaikkea hyvää toivon Sofialle, ota nyt vihdoin vastuu omasta elämästäsi. Nikon ja Stefun tyyppisten matkaan en itse lähtisi. Toivottavasti hekin viisastuvat ja kasvavat aikuisiksi. Golddiggereitä kyllä tässä maassa riittää, niitä kannattaa varoa. Ihanaa kesää kaikille!

 
Julkaistu : 30/05/2022 9:43 am
Viestit: 97
 

Olihan toi lortto jossain selittänyt et kuinka helppo hänen on ulkomaille
muuttaa kun ei ole asuntolainaa eikä lapsia rasitteena , niinpä...
unohti vaan et ulosotossa aika kohtuu iso summa euroja ja tuomiot
päälle , moneen maahan ei huume / rikostaustaiset ole tervetulleita !
Tolla tyhjätasku kerjäläisellä on piiiitkä matka edessään ennenkuin pääsee
kiinni edes nomitasoiseen elämään , luksukset tais mennä jo....

 
Julkaistu : 30/05/2022 10:10 am
Viestit: 75
 

Törkypuheita?! Kyllä se on sofia, joka niitä törkypuheita viljelee. Ei edes häpeä valheitaan, joista kiinni jäänyt. Lähtisi nyt sinne ulkomaille, mitä silmät kirkkaana lesoo. Mutta siihen ei sofian järki, eikä myöskään rahat riitä. Ilmaiseksi taitaa asua "ottamassaan" asunnossa. Se on näytön paikka. Pystyykö vuokraamaan/ostamaan oman asunnon? Pystyykö elättämään itsensä? Meneekö oikeasti terapiaan valheineen? Niin paljon kysymyksiä, joihin tuskin saamme vastauksia. Ja seiska valkopesee tuota...

 
Julkaistu : 30/05/2022 10:11 am
Viestit: 192
 

Taisi olla Sofialle kova kolaus. Kovasti on mediassa ratsastanut Ranta-ahon nimellä. Kuultu on kerran jos toisenkin "mä en missään nimessä vihaa Nikoa". Jokaiseen katiska aiheiseen projektiin on kova pyrkiminen. Tai tämä vitsikäs "Niko nimenomaan rakasti mua niin paljon." Nyt Niko kertookin totuuden. Ei halua olla yhteyksissä makkara Merviin. Sofian mielikuva rakkaudesta on erikoinen. Tuoreessa seiskassa puolestaan Stefan rakastaa niin paljon. Siis tämä jatkuva kamojen pihalle paiskaaminen, haukkuminen ja pettäminen on rakkautta? Olisiko aika myöntää että hän oli näille miehille pelkkä väliaikainen hyllykoriste.

 
Julkaistu : 30/05/2022 8:15 pm




Viestit: 21
 

Ranta-aho oli fiksu et vei ostamansa tavarat pois.
Samaa pitäisi Stefun tehdä.En pysty käsittämään ton tyyppistä ihmisistä

 
Julkaistu : 30/05/2022 11:19 pm
Viestit: 41
 

Ei tosiaan riitä järki, eikä rahat, eikä todellakaan kielitaito ulkomaille muuttoon!

 
Julkaistu : 31/05/2022 8:37 am
Viestit: 6
 

Vähän tuntuu siltä että Nikon sisko tarjosi asuntoa että Sohva pitää suunsa kiinni hovissa. Sohva on kokoajan tiennyt et elämä kustannettiin huumerahoilla ja laukku oli täynnä rahaa. Ahneella on paskanen loppu. Esittää niin uhria Stefun kanssa vaikka alusta-asti näki viinan ja huumeiden käytön. Jos olisi ollut täysin tietämätön Nikon suhteen ei kukaan ois lyönyt sormiaan toiseen samanlaiseen. Sohvaa ei häiritse mistä raha tulee ja millainen tyyppi sitä antaa kunhan antaa pieniä vastapalveluksia vastaan siksi nimikin muuttunut sohvaksi.

 
Julkaistu : 31/05/2022 11:10 am
Viestit: 126
 

Ehkäpä se "kielitaito" on Lontoon ajoilta hallinnassa, enkä tarkoita tällä nyt vieraiden kielten puhumisen ja ymmärtämisen taitoa.

 
Julkaistu : 31/05/2022 12:10 pm
 Pena
Viestit: 19
 

Täysin samaa mieltä.Miks antais pitää mitään.seuraavalle patjalle käyttöön.

 
Julkaistu : 31/05/2022 2:42 pm




 Pena
Viestit: 19
 

Ton töissä ei kai tarvi puhua.

 
Julkaistu : 31/05/2022 2:44 pm

Jätä vastaus

Vieras nimimerkki

Email

Title *

Preview 0 Revisions Tallennettu

Tuoreimmat jutut

Tuoreimmat jutut