Kerttu Rissasen vointi huononi jälleen

Entisen Salkkarit-tähden vointi romahti jälleen.

Nykyään jumppaohjaajan hommia tekevä Kerttu Rissanen kertoo Instagramissa voinnistaan, joka on ottanut jälleen askeleen heikompaan suuntaan.

Kerttu on käynyt usein rautainfuusiossa. Lisäksi naiselle on tehty ulosteensiirto.

– Viikko ei kyllä ole ollut mikään paras. Tässä taas pienellä sairaslomalla mutta eiköhän tää tästä pian parane. Toivottavasti viikonloppuna jo ok kun ois kivaa jumppahommaa. Jotenkin nyt halunnut ottaa vähän etäisyyttä ja taukoa tänne someen ja se on tehny ihan hyvää, Kerttu kertoi Instagramissa.

Kaunottaren rautavarastot ovat jälleen mystisesti tyhjentyneet.

– Meni lähete läpi eli sain tosi nopeesti ajan taas rautainfuusioon. Tulee olo paranemaan siitä paljon. Nyt pitää kyllä selvittää tätä kattavammin, et miten alle viides kuukaudessa rautavarasto taas ihan tyhjä.

Kerttu on tutkittu läpikotaisin, mutta toistaiseksi syytä anemiaan ei ole löytynyt.

– Mulla on tosiaan tutkittu, että ei oo keliakiaa ja koko suolisto on tähystetty kun jengi näit kyseli. Sit ollu käytössä lähes kaikki rautalisät mut ei oo merkittävää tulosta tullu eli ei oo oikeen imeytynyt. Ja ruokavalio, oon yrittänyt syödä rautapitoisemmin ja pitää tiedostaa minkä kaa rauta imeytyy ja minkä kaa ei ja nekin ihan hyvin hallussa. Eli näillä asioilla en oo saanut muutosta!

Kuvat:Instagram

Kommenttiosio

Heräsikö ajatuksia? Kerro mielipiteesi. Tutustu kuitenkin sääntöihin.

guest
3 Kommenttia
Tuoreimmat
Vanhimmat Eniten äänestetty
Inline Feedbacks
Lue kaikki kommentit
SUOSITTUA
TUOREIMMAT

Luitko jo nämä?

Kuulitko julkkisjuorun? Lähetä viestiä:

 [email protected]