Kerttu Rissanen kertoi suru-uutisia

Kerttu Rissanen kärsii jälleen terveysongelmista.

Näyttelijä Sami Uotilasta, 53, erilleen muuttanut Kerttu Rissanen, 28, kertoo Instagramissa olevansa jälleen sairaana.

– Maanantai uusiks, kipeenä ja yskä, hän kirjoitti tänään maanantaina (17.6.) Instagram-tarinoissaan kyynelehtivän emojin kanssa.

– Eilen vaan lepäsin koko päivän ja tästä taitaa tulla samanlainen, hän jatkaa.

Hiljattain omaan asuntoonsa Helsingin Punavuoreen muuttanut kaunotar julkaisi Instagram-tarinoissaan myös kuvan, jossa hän poseeraa vakavan näköisenä kuumemittari kainalossaan.

Kuvan yhteydessä Rissanen kertoo, ettei päässyt sairastumisen takia osallistumaan lauantaina (15.6.) Helsingissä järjestetyillä festareille.

– Jäi lauantaina kans festarit välistä ku tuntu et tulossa kipeeks! Ois tänää tehny hirveesti mieli jo urheilla mut aion levätä nyt kunnolla et ois pian jo kunnossa.

Kerttu on avautunut ikävistä terveysongelmista aiemminkin. Kaunotar on kärsinyt pitkään muun muassa anemiasta ja vatsavaivoista.

Yhdessä Samin kanssa Tampereella

Gekkonen uutisoi lauantaina (15.6.), että Kerttu vietti aikaa Tampereella yhdessä kavereidensa sekä Samin kanssa. Kerttu ja Sami julkaisivat sometileillään kuvia, joissa he poseeraavat saman tamperelaisasunnon terassilla.

Samalla Kerttu oli käynyt katsomassa Vaimoni Maurice -nimisen kesäteatterinäytöksen Tampereen lähistöllä. Näytelmän pääosassa nähdään useita Salkkarit-tähtiä, Sami mukaanlukien.

Vuonna 2022 kihlautunut pari ehti asua muutaman vuoden avoliitossa Helsingin keskustassa.

Seuraa Gekkosta Instagramissa.

Kommenttiosio

Heräsikö ajatuksia? Kerro mielipiteesi. Tutustu kuitenkin sääntöihin.

Tilaa
Ilmoita minulle sähköpostilla
guest
0 Kommenttia
Inline Feedbacks
Lue kaikki kommentit

Lue seuraavaksi

SUOSITTUA
TUOREIMMAT

Uusimmat kommentit