Kerttu Rissanen kärsii voimakkaista oireista – vointi romahti jälleen: ”Tosi turhauttavaa”

Näyttelijä Kerttu Rissanen on kärsinyt viime aikoina rajuista terveysongelmista. Jumppaohjaajana tätä nykyä työskentelevä Salkkarit-tähti on taistellut muun muassa raudanpuutoksen ja vatsongelmien kanssa.

Nyt Kerttu on kertonut Instagram-tilinsä Stories -osiossa voinnin menneen jälleen huonompaan suuntaan.

Rissanen kärsinyt viime aikoina kovasta väsymyksestä, huimauksesta ja pahoinvoinnista. Tuoreissa tutkimuksissa selvisi, että naisen rauta-arvot ovat jälleen romahtaneet.

– Tuo 9 ei oo mikään mun matalin arvo edes (valitettavasti) mikä ollut, mutta olin kyllä tosi yllättynyt, että miten se on voinut taas laskea käytännössä nolliin näin lyhyessä ajassa, Kerttu kirjoittaa.

Juttu jatkuu kuvan jälkeen.

– Olin siis viime vuoden loppusyksystä kolmannessa rautainfuusiossa, jonka jälkeen ferritiini oli noussut 68 (mulla ei ole koskaan aiemmin edes noussut noin ylös), hän jatkaa.

Ferritiinin viitearvo naisilla on 13-150.

Turhautunut Kerttu kertoo, että hänen suolistostaan ei ole löytynyt mitään syytä asialle.

- ILMOITUS -

– Multa on viel tutkittu koko suolisto ja ei löytynyt mitään ja nyt oon vielä yrittänyt syödä rautapitoisemmin ja ollu käytössä toisinaan rautavalmiste ja spirulina. Siis alkaa tuntua, että mulla vaan on joku raudan imeytymishäiriö, että se ei vaan pysy kehossa.

Kaikesta huolimatta Kerttu yrittää pysyä positiivisena.

– Siis kiva, että selvis mistä nää oireet taas johtuu kun pelkäsin, että nyt on jotain uutta kun en ajatellut, että rauta-arvot olis taas näin nopee romahtanut, Rissanen kirjoittaa.

– Mut toisaalta kyl tosi turhauttavaa, että taas sama homma eikä tiedä miten tässä pitäis toimia ja raudanpuutosoireet ollut tosiaan nyt melko voimakkaita lähiaikoina, niin vaikuttaa kyl paljon yleiseen jaksamiseen.

- ILMOITUS -

Rissasen on tarkoitus keskustella pian lääkärin kanssa terveydentilasta. Raudanpuutos ei kuitenkaan ole kaunottaren ainoa huoli tällä hetkellä.

– Hain myös äsken antibioottitipan, koska silmäluomeni on tulehtunut, hän kertoo.

Lue myös:

Kerttu Rissasen muuttunut lookki jakoi mielipiteet kahtia: ”Sua ei enää lähes tunnista samaksi ihmiseksi…”

Uuteen-Seelantiin matkustanut Kerttu Rissanen poseeraa rannalla vaaleanpunaisissa bikineissä – kertoo myös miksei viihtynyt viidakossa!

Kommenttiosio

Heräsikö ajatuksia? Kerro mielipiteesi. Tutustu kuitenkin sääntöihin.

Tilaa
Ilmoita minulle sähköpostilla
guest
5 Kommenttia
Tuoreimmat
Vanhimmat Eniten äänestetty
Inline Feedbacks
Lue kaikki kommentit
SUOSITTUA
TUOREIMMAT

Uusimmat kommentit

Kuulitko julkkisjuorun? Lähetä viestiä:

 [email protected]