Katso kuva: Näin Teemu Selänne juhlisti Alex Stubbin valintaa presidentiksi!

Kiekkolegenda Teemu Selänne joutui muutama päivä sitten kohun keskelle, kun hän kommentoi viestipalvelu X:ssä Pekka Haaviston ja Antonio Floresin suhdetta.

Teemu kommentoi erään somekäyttäjän jakamaa päivitystä, jossa oli kuva nuoresta Pekasta ja Antoniosta.

– Jokin tässä kuitenkin tuo mieleeni epänormaaliuden. Toinen näyttää puistosuikkareita myyvältä poikaprostituoidulta. Toinen sen ylpeältä omistajalta. Olen pahoillani avoimuuteni ja suoruuteni aiheuttamasta pahasta mielestä. Poistan tämän varmaan tunnin sisällä, henkilö kirjoitti.

Teemu kommentoi asiaa tavalla, joka sai monet syyttämään ex-kiekkoilijaa homofobiasta.

– Oho ei sovi arvoihini, mutta aika monelle laulajalle ja taiteilijalle se näköjään sopii…no kukin tyylillään, Selänne latasi.

Muun muassa kansanedustaja ja ex-jalkapalloilija Timo Furuholmin mielestä Selänteet kommentit olivat homofobisia.

– Teemu Selänteen eiliset homofobiset kommentit kertovat aika paljon siitä, että millä tasolla meidän ”arvokeskustelussa” aina välillä voidaan käydä. Surullista toimintaa yhdeltä lapsuuden idoliltani, Furuholm kirjoitti.

Myöhemmin Selänne tarkensi, mitä tarkoitti kommentillaan.

– Ei tässä homous tietenkään ole mikään ongelma, vaan ikäero, se että, vanha äijä yrittää iskeä todella nuorta poikaa… eikä tämä ole ainoa kerta. Onko se sulle ok? No, niin kuin sanoin kukin tyylillään… Selänne jatkoi.

Juhlisti Stubbin voittoa sikarilla ja viskillä

Yhdysvalloissa asuva Selänne juhlisti suosikkinsa Alexander Stubbin valintaa presidentiksi kuubalaisella sikarilla ja kanadalaisella laatuviskillä.

– Suomen kansa on puhunut, juhlat alkakoon. Onnittelut meidän uudelle upealle presidentillemme @alexstubb ja koko hänen tiimilleen. Onnea ja menestystä vaativaan tehtävään. Respect, Selänne kirjoitti X:ssä.

Teemu on saanut useita kritisoivia viestejä kuvaansa liittyen.

Kommenttiosio

Heräsikö ajatuksia? Kerro mielipiteesi. Tutustu kuitenkin sääntöihin.

Tilaa
Ilmoita minulle sähköpostilla
guest
5 Kommenttia
Tuoreimmat
Vanhimmat Eniten äänestetty
Inline Feedbacks
Lue kaikki kommentit
SUOSITTUA
TUOREIMMAT

Uusimmat kommentit