Katiska-päätekijä Niko Ranta-aholta kysyttiin tiesikö Sofia Belórf hänen huumebisneksistään – Ranta-ahon ilmeet kertovat paljon

MTV3:n toimittaja haastatteli Katiska-päätekijä Niko Ranta-ahoa, joka lusii pitkää vankeustuomiotaan Riihimäen vankilassa.

Niko laittoi ns. ”Katiskat vesille”, eli toisin sanoen aloitti huumebisnekset asuessaan Marbellan hienostoalueella yhdessä ex-avopuolisonsa Sofia Belórfin kanssa.

MTV:n toimitus vieraili vankilaoloissa ja kysyi Ranta-aholta, että onko mahdollista, että Belórf ei olisi tiennyt miehensä huumejutuista.

– Kuitenkin asuitte silloin yhdessä. Mikä on sun näkemys, että onko se mahdollista olla siinä vierellä, elää rinnalla, ja olla tietämättä? toimittaja kysyy Nikolta.

– Tämä on asia mihin mä olen oikeudessa kertonut, että Sofia ei ole tiennyt ja mä meen tällä samalla vastauksella. En halua sitä puida sen enempää, Niko vastasi virnuillen.

Ranta-aho kiisti virnuillen, että Sofia olisi tiennyt hänen huumejutuistaan. KUVA: MTV3

Koko videohaastattelun voit katsoa MTV3:n sivuilta.

 

Näytä tämä julkaisu Instagramissa

 

Henkilön Sofia Jessica (@sofiabelorf) jakama julkaisu

Niko Ranta-aho kertoo tv:ssä mistä hän haaveilee tulevaisuudessa – ”Siihen tavoitteeseen ei rikokset sovi”

MTV: Niko Ranta-aho kertoo nykyisistä väleistään ex-tyttöystäväänsä Sofia Belórfiin: ”Kun mä vapauduin, niin hän yritti päästä takaisin”

Seuraa Gekkosta Instagramissa.

Kommenttiosio

Heräsikö ajatuksia? Kerro mielipiteesi. Tutustu kuitenkin sääntöihin.

Tilaa
Ilmoita minulle sähköpostilla
guest
8 Kommenttia
Tuoreimmat
Vanhimmat Eniten äänestetty
Inline Feedbacks
Lue kaikki kommentit

Lue seuraavaksi

SUOSITTUA
TUOREIMMAT

Uusimmat kommentit