PELAA 20 ILMAISKIERROSTA SWEET BONANZA PELISSÄ

Mikko ja Beata Leppilammen lapsen nimi paljastui!

Näyttelijä ja juontaja Mikko Leppilampi ja vaimo Beata Leppilampi saivat  terveen poikavauvan syyskuun 7. päivä. Pariskunta on julkaissut pienokaisesta jo useita videoita ja kuvia sometileillään.

Lue myös: Mikko Leppilammen kuukauden ikäinen poika aivan kuin isänsä! – Tuore kuva

Nyt julkkispari on ladannut Instagram-tileillään upeita kuvia kastejuhlasta. Julkaisun yhteydessä he paljastavat lapsensa nimen.

– Kaspian Anttoni Leppilampi, Beata kirjoitti oman julkaisunsa yhteydessä.

- ILMOITUS -

Kuvat:Instagram

Lue lisää

Keskustelu

Heräsikö ajatuksia? Kerro mielipiteesi. Tutustu kuitenkin sääntöihin.

guest
2 Kommenttia
Inline Feedbacks
Lue kaikki kommentit
Kristiina
Kristiina
5 päivää sitten

Leppilammen ihmeellisen pojan jälkeen on Suomessa syntynyt noin 5000 yhtä ihmeellistä vauvaa. Mielestäni on jo aika lopettaa tämän yhden hymistely. Isän kännykkähölmöily pois, TTK:ssa. Jos perheellisten näyttelijöiden annetaan pitää ”kaiken varalta”- kännyköitä esityksissä ja puhelin pirisee tämän tästä puolison tarvitessa apua., perheestään huolehtiva näyttelijä pinkoo kotiin kesken kohtauksen ja esitys keskeytyy, kunnes kuiskaaja saapuu roolivihko kädessään paikkaamaanI Isien on pystyttäva tekemään työnsä, jos ei niin vaihtoon! Leppilammin juonto- työaika on 2 tuntia viikossa. Jos hänellä ei kanttia ole , voih äiti vauvoineen tulla vaikka imettämään TTK-katsomoon, jotta juontaja tuntisi olonsa turvalliseksi.

Tara
Tara
Vastaa  Kristiina
5 päivää sitten

Luulisi, että edes lapsen kastaminen olisi sen verran intiimi tapahtuma, ettei siitä jaettaisi kuvia someen koko maailman pällisteltäviksi. Eihän siinä mitään pahaa sinänsä ole, mutta kuitenkin vähän ihmetyttää. Tuon ikäisestä pienestä jo tehty somejulkkis.

SUOSITUIMMAT

Kuulitko mehevän julkkisjuorun? Lähetä viestiä:

 [email protected] 

GEKKONEN TARJOAA VIIHDYTTÄVIMMÄT VIIHDEUUTISET MYÖS SOMESSA: