Seiska: Viime viikolla Riina-Maijan luo Viroon matkustanut Kalle Palander poistui Ontikan-kartanosta ovet paukkuen!

Pujottelun maailmanmestari Kalle Palanderin, 43, ja Riina-Maija Palanderin, 43, aviokriisikohu ei näytä loppuvan, mutta kohuparin avioliitto sen sijaan on loppumassa, sillä Kalle toimitti yksin avioerohakemuksen Lapin käräjäoikeuteen 4. tammikuuta.

Nyt Seiska uutisoi, että Kalle käväisi viime viikolla Riiniksen luona Virossa, ja lehden saamien vihjeiden mukaan Kalle olisi poistunut pariskunnan Ontikan-majatalosta ovet paukkuen ulos.

Seiska tavoitti Riiniksen viime sunnuntaina, ja nainen myönsi Kallen käyneen Ontikassa ja kertoi samalla, että pariskunnan välillä on ”kaikki tosi hyvin.”

Lue myös: Me Naiset: Riina-Maija Palander kommentoi suhdettaan Kalleen: ”Olen ollut liitostamme kymmenen vuotta käytännössä yksin”!

Palandereiden aviokriisi alkoi viime vuoden lopulla, kun Kalle oli saanut kuulla vaimonsa viihtyneen toisen miehen kainalossa Levin maailmancupin aikoihin.

– On ollut kuulemma jo pitkään. Tuntuu, että kaikki muut ovat tienneet paitsi minä, erittäin kyrsiintynyt Kalle harmitteli tuolloin Seiskalle.

 

Näytä tämä julkaisu Instagramissa.

 

Henkilön Kalle Palander (@palanderkalle) jakama julkaisu

CARLOS PALANDER

Seiskan mukaan Kalle etsi Tinderistä vierasta naisseuraa Carlos-nimellä.

– Tunnistin saman tien, että hän on Kalle. Hassusti vaan hänen nimensä oli Tinderissä Carlos, Kallen profiiliin törmännyt helsinkiläisnainen kertoi Seiskalle.

Lue myös: Seiska: Aviokriisikohussa vellova Kalle Palander etsii vierasta naisseuraa Tinderistä, mutta ei omalla nimellään!

”PALVELIJAT KEITTÄÄ KOTONA KAHVIA”

Kalle on jakanut tänään Instagram Stories -palvelussa videon Ylen urheilustudion kahvihuoneesta, jossa mies on kahvinkeittopuuhissa. Kalle kuitenkin toteaa laskeneensa kahvipurut väärin, koska ei ole tottunut keittämään kahvia itse.

– Mä laskin äsken väärin, kun mä en oo tottunut yleensä tekemään kahvia kun mulla palvelijat keittää kotona kahvia, Kalle heittää.

Instagram

Riina-Maijan viikonloppu sujuu Virossa lasten kanssa

– Ihana perjantai-ilta lasten kanssa mustikkapiirakkaa leipoen ja pyykäten. Kylpy itselle vielä ehkä, nainen pohti selfien ohessa.

Instagram

Kuka julkkispari on mielestäsi ärsyttävin? Äänestä tästä!

Kuvat:Instagram

Kommenttiosio

Heräsikö ajatuksia? Kerro mielipiteesi. Tutustu kuitenkin sääntöihin.

Tilaa
Ilmoita minulle sähköpostilla
guest
0 Kommenttia
Inline Feedbacks
Lue kaikki kommentit

Lue seuraavaksi

SUOSITTUA
TUOREIMMAT

Uusimmat kommentit