IS: Kaisa Liski sai vankeustuomion ja kolmen vuoden liiketoimintakiellon – Joutuu myös maksamaan velkojille yli 260 000 euroa!

Telkkarista tutuksi tullut entinen kiinteistökuningatar Kaisa Liski, 54, on tuomittu törkeästä velallisen epärehellisyydestä, asiasta uutisoi Iltasanomat.

Liski sai viime kuussa kahden kuukauden ehdollisen vankeustuomion sekä kolmen vuoden liiketoimintakiellon, joka päättyy kesäkuussa 2025.

Liski joutuu myös maksamaan velkojille yli 260 000 euroa.  Oikeuden mukaan Liski tiesi, hänen kiinteistövälitysyrityksensä Tavastia LKV:n vaikeista talousongelmista, mutta luovutti tästä huolimatta yhtiöstä itselleen ja yhtiön ulkopuolelle yli 260 000 euroa. Velkojat jäivät näin ollen nuolemaan näppejään.

Kaisan yhtiö asetettiin konkurssiin vuonna 2019. Tämän jälkeen hän on pyörittänyt lounasravintolaa Riihimäellä, jonka toiminta on myös ehtinyt jo päättyä.

Iltasanomien mukaan Liski on ilmoittanut tyytymättömyyttä viime kuussa saamaansa tuomioon, eikä se ole siten lainvoimainen.

Liskin Alamäki ja oikeustaistelut

IS:n mukaan Kaisa Liski oli töissä kiinteistönvälitysfirma Viva LKV:ssä vuosina 2011–2016. Lopetettuaan työt hän perusti oman yhtiönsä. Tämän jälkeen Viva haastoi Liskin oikeuteen, josta alkoivat pitkät vuosia kestäneet oikeustaistelut ja Liskin alamäki.

Korkeimman oikeuden mukaan Liski rikkoi työnantajan kanssa solmittua työsopimusta. Helsingin hovioikeus tuomitsi Liskin maksamaan entiselle työnantajalleen Viva LKV:lle yli 550 000 euron korvaukset.

Liskillä on oikeudessa vireillä myös muita rikosjuttuja.

Seuraa Gekkosta Instagramissa ja WhatsApissa!

Kuvat:Instagram

Kommenttiosio

Heräsikö ajatuksia? Kerro mielipiteesi. Tutustu kuitenkin sääntöihin.

Tilaa
Ilmoita minulle sähköpostilla
guest
0 Kommenttia
Inline Feedbacks
Lue kaikki kommentit

Lue seuraavaksi

SUOSITTUA
TUOREIMMAT

Uusimmat kommentit