Uutuuskirja: Kaija Koo joi itsensä kaatokänniin vuoden 2006 Linnan juhlissa – Puraisi Antti Tuiskua!

Tällä viikolla ilmestyneessä Kaija Koo – taipumaton (WSOY) uutuuskirjassa kerrotaan suosikkilaulaja Kaija Koon surkuhupaisista tapahtumista itsenäisyyspäivänä vuonna 2006.

Kaija valittiin tuolloin lehdistössä yhdeksi illan kuningattarista. Nyt kirjassa kerrotaan karu totuus.

Laulaja oli saanut kutsun Linnan juhliin. Takana oli huonosti nukuttu yö ja syömättömyys. Nämä asiat johtivat siihen, että iskelmätähti humaltui vahvasti kuuluisasta Linnan boolista.

– Hän hymyili kymmenissä ryhmäkuvissa Tuiskun, rockmuusikko Ville Valon ja koomikko Krisse Salmisen kanssa. Kaija ei nähnyt Linnan kuuluisaa ruokapöytää kuin vilaukselta. He kulkivat haastattelusta toiseen, ja joka kulmassa hänelle tarjottiin boolia. Jossain välissä Tuisku onnistui nappamaan pöydästä pari pientä makeaa herkkupalaa. Mutta se oli ainoa ruoka, mitä Kaija koko päivänä söi, elämäkerrassa kerrotaan.

Kirjassa kerrotaan, että Kaija joi itsensä lopulta niin humalaan, että hän alkoi hoipertelemaan. Laulaja Maarit Hurmerinta oli saanut Kaijan lähtemään juhlista äidillisen jämäkkäällä otteella. Poppari Antti Tuisku oli lähtenyt saattamaan Kaijaa, ja matka oli jatkunut miehen managerin kotiin jatkoille.

– Hän ei olisi millään halunnut lopettaa riehakasta tanssimistaan. Jossain vaiheessa hän puraisikin leikillään Tuiskua. Lopulta hänet pakotettiin juomaan lasikaupalla vettä, jotta hän tulisi tolkkuihinsa. Viimein se onnistui, ja Kaija saatiin sullottua taksiin, kirjassa kerrotaan.

Kaija Koo, oikealta nimeltään Kaija Irmeli Kokkola viettää tänään perjantaina (10.9) 59-vuotissyntymäpäiviä! Onnittelut!

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Kaija Koo (@kaijakooofficial)

Vain elämää -sarjassakin esiintynyt artisti on promonnut kirjaansa myös Instagramissa.

– Omaelämäkertani valmistuminen oli minulle kunnia-asia ja suorastaan velvoite. Näillä kilometreillä on jo tarina, ja nyt oli aika kertoa, mistä tämä tumma ääni teille kumpuaa ja mitkä ovat laulamieni kappaleiden taustat, Kaija kirjoittaa Instagram-julkaisunsa yhteydessä.

– Olen todella ylpeä Jouni K. Kemppaisen kirjoittamasta teoksesta, mutta silti pelokas, kun elämäni salat avautuvat teille kaikille. Luotan teihin, koska kaikki kohtaamisemme ovat olleet arvokkaita ja kunnioitusta on molemmin puolin.

– Naisena koin, että näin monta kiveä kääntäneenä pitää tehdä omaelämäkerta – niinhän ne miehetkin tekevät. Toivottavasti saatte jotain elämää vahvistavaa tästä kirjasta.

– Olen yrittänyt vain kertoa mahdollisimman rehellisesti tapahtumat ketään arvostelematta. Elämässä on aina asioita, joihin ei voi vaikuttaa, kun koneen kapteeni lentää välillä mihin haluaa. Ainoa asia mitä tässä voi tehdä on yrittää olla parempi ihminen. Yritetään sitä yhdessä. Kaiken kattavalla ystävyydellä. Kaija.

Seuraa Gekkosta Instagramissa ja WhatsApissa!

Kuvat:Instagram

Kommenttiosio

Heräsikö ajatuksia? Kerro mielipiteesi. Tutustu kuitenkin sääntöihin.

Tilaa
Ilmoita minulle sähköpostilla
guest
0 Kommenttia
Inline Feedbacks
Lue kaikki kommentit

Lue seuraavaksi

SUOSITTUA
TUOREIMMAT

Uusimmat kommentit