K-kauppiaalta kysyttiin millaista on olla ruokakauppias korona-aikana – Vastaus laittaa vakavaksi

Facebook

K-Supermarket Arabian ruokakauppias Hermanni Natunen on julkaissut Facebookissa videon, jossa hän kertoo muun muassa joutuneensa toimimaan erotuomarina, kun asiakkaat ovat tapelleet viimeisestä vessapaperipaketeista.

Hamstraushysteria ihmetyttää kauppiasta.

– Toivon, että ihmiset ymmärtävät, ettei ruoka maailmasta lopu. Vaikka eletään poikkeuksellisia aikoja, aikuisten ihmisten pitäisi muistaa kotikasvatus ja se, miten toisia ihmisiä kohdellaan, Natunen sanoo.

Hermanni myös vakuuttaa ihmisille, että wc-paperi ei ole loppumassa kaupasta, ja sitä tulee ensi viikolla lavatolkulla päivittäin lisää.

Facebook-videonsa lopussa Hermanni huomauttaa, että kipeänä ei pidä mennä kauppaan. Henkilökuntaa ei saa uhkailla, tavaroista ei pidä tapella, eikä toisten ihmisten kärryistä tule varastaa tavaraa.

– Selviämme näistä vaikeista ajoista ihan varmasti. Kauppakeskuksen aulassa on käsienpesupiste, jossa voit pestä kätesi ennen ja jälkeen ostosreissun. Henkistä läheisyyttä ja fyysistä etäisyyttä tähän viikonloppuun, kauppias toivottaa päivityksen lopussa.

- ILMOITUS -

Katso video alta:

Kommenttiosio

Heräsikö ajatuksia? Kerro mielipiteesi. Tutustu kuitenkin sääntöihin.

guest
0 Kommenttia
Inline Feedbacks
Lue kaikki kommentit
SUOSITTUA
TUOREIMMAT

Luitko jo nämä?

Kuulitko julkkisjuorun? Lähetä viestiä:

 [email protected]