K-kauppiaalta kysyttiin millaista on olla ruokakauppias korona-aikana – Vastaus laittaa vakavaksi

Facebook

K-Supermarket Arabian ruokakauppias Hermanni Natunen on julkaissut Facebookissa videon, jossa hän kertoo muun muassa joutuneensa toimimaan erotuomarina, kun asiakkaat ovat tapelleet viimeisestä vessapaperipaketeista.

Hamstraushysteria ihmetyttää kauppiasta.

– Toivon, että ihmiset ymmärtävät, ettei ruoka maailmasta lopu. Vaikka eletään poikkeuksellisia aikoja, aikuisten ihmisten pitäisi muistaa kotikasvatus ja se, miten toisia ihmisiä kohdellaan, Natunen sanoo.

Hermanni myös vakuuttaa ihmisille, että wc-paperi ei ole loppumassa kaupasta, ja sitä tulee ensi viikolla lavatolkulla päivittäin lisää.

Facebook-videonsa lopussa Hermanni huomauttaa, että kipeänä ei pidä mennä kauppaan. Henkilökuntaa ei saa uhkailla, tavaroista ei pidä tapella, eikä toisten ihmisten kärryistä tule varastaa tavaraa.

– Selviämme näistä vaikeista ajoista ihan varmasti. Kauppakeskuksen aulassa on käsienpesupiste, jossa voit pestä kätesi ennen ja jälkeen ostosreissun. Henkistä läheisyyttä ja fyysistä etäisyyttä tähän viikonloppuun, kauppias toivottaa päivityksen lopussa.

Katso video alta:

Seuraa Gekkosta Instagramissa ja WhatsApissa!

Kommenttiosio

Heräsikö ajatuksia? Kerro mielipiteesi. Tutustu kuitenkin sääntöihin.

Tilaa
Ilmoita minulle sähköpostilla
guest
0 Kommenttia
Inline Feedbacks
Lue kaikki kommentit

Lue seuraavaksi

SUOSITTUA
TUOREIMMAT

Uusimmat kommentit