Jussi Halla-aho kommentoi Venäjän tilannetta: ”Epäonnistunut taloudellisesti, moraalisesti, henkisesti ja sotilaallisesti”

Eduskunnan ulkoasiainvaliokunnan puheenjohtaja Jussi Halla-aho kommentoi Twitterissä jälleen Venäjän aloittamaa hyökkässotaa. Kansanedustaja vaatii muun muassa, että Ukrainalla toimitetaan lisää aseapua vihollisen kaatamiseksi.

– Sodalla on hyviä ja huonoja uutisia Venäjän naapureille, Halla-aho aloittaa englanninkielisen kirjoituksensa.

– Hyvä uutinen on se, että Venäjä ei pysty kukistamaan määrätietoista, järjestäytynyttä ja valmistautunutta puolustajaa. Heidän armeijansa on vammautunut epäpätevyyden ja korruption vuoksi, hän kertoo.

– Huono uutinen on, että ymmärtäessään sotilaallisen impotenssinsa venäläiset tappavat ja tuhoavat kaiken, mikä on näkyvissä ja ulottuvilla. Heillä on tarpeeksi rohkeutta ryöstää ja kiusata siviilejä ja ampua raketteja kaukaa ja heidän aseensa ovat riittävän tarkkoja osumaan asuinalueille, Halla-aho jatkaa.

– Siksi Venäjän hyökkäyksen estäminen riittävällä ja uskottavalla pelotteella on ehdottomasti parempi kuin venäläisten hyökkääjien lyöminen taistelukentällä. Venäjällä on laaja alue ja paljon ydinaseita. Tämä luo illuusion suuruudesta sekä Venäjän sisällä että sen ulkopuolella.

Venäjä on Halla-ahon mukaan epäonnistunut valtiona neljällä tavalla. Hänen mukaansa Venäjän ydinasearsenaali piilottaa sen todellisuuden, että valtio on kokenut taloudellisen, moraalisen, henkisen ja sotilaallisen epäonnistumisen.

Viimeisessä tviitissä Halla-aho vaatii, että Venäjän sanktioruuvia kiristetään entisestään, ja että Ukrainalle toimitetaan lisää aseita.

Seuraa Gekkosta Instagramissa ja WhatsApissa!

Kuvat:facebook

Kommenttiosio

Heräsikö ajatuksia? Kerro mielipiteesi. Tutustu kuitenkin sääntöihin.

Tilaa
Ilmoita minulle sähköpostilla
guest
0 Kommenttia
Inline Feedbacks
Lue kaikki kommentit

Lue seuraavaksi

SUOSITTUA
TUOREIMMAT

Uusimmat kommentit