Pikajuoksija Samuli Samuelsson kertoi sponsorin antamista tylyistä pakeista: Sometilille 30 tuhatta seuraajaa hetkessä!

Suomen nopein mies Samuli Samuelsson juoksi Jyväskylän gp-kisoissa uudeksi ennätyksekseen 10,28. Tämä on ensimmäinen 100 metrin 10,30:n alittanut suomalaisjuoksija lähes kymmeneen vuoteen.

Yhteistyökumppaniehdokasta kiinnosti vain Instagram-seuraajien määrä

25 vuotias Samuli kirjoitti ikävästä tilanteesta Facebook- ja Instagram-päivityksissään. Pikajuoksija kertoi ottaneensa yhteyttä yhteistyön toivossa lisäravinnefirmaan, jonka tuotteita hän on käyttänyt vuosien ajan.

– Laitoin sähköpostia tällä viikolla lisäravinnefirmalle, jonka tuotteita olen käyttänyt monen vuoden ajan, ja kysyin, olisiko mahdollista tehdä jonkinlaista yhteistyötä. Vastaus oli, että vaatimuksena on vähintään 10000 aktiivista seuraajaa Instagram-tilillä, jos edes lähetään sopimusta miettimään, Samuelsson kirjoittaa.

– Ei tässä voi muuta kuin todeta, että jos todella haluatte taloudellista helpotusta urheilu-urallenne, älkää missään nimessä miettikö, että parantamalla urheilusuoritusta saisitte nykypäivänä parempaa tukea, urheilija jatkaa.

Samuelin päivitys levisi netissä ja seurauksena juoksijan somekanavat kasvoivat hurjasti. Miehen Instagram-seuraajamäärä on lisääntynyt viime päivien aikana lähes 30 tuhannella seuraajalla. Samulilla on nyt Instagramissa 32 000 seuraajaa.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Samuli Samuelsson (@samulisamuelsson) on

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Samuli Samuelsson (@samulisamuelsson) on

Kuka julkkispari on mielestäsi ärsyttävin? Äänestä tästä!

Kommenttiosio

Heräsikö ajatuksia? Kerro mielipiteesi. Tutustu kuitenkin sääntöihin.

Tilaa
Ilmoita minulle sähköpostilla
guest
0 Kommenttia
Inline Feedbacks
Lue kaikki kommentit

Lue seuraavaksi

SUOSITTUA
TUOREIMMAT

Uusimmat kommentit