Julkkisparien rakkaudentäyteiset pääsiäisentoivotukset – Rakkauden seinän edessä ja erotiikkaa poreammeessa

Mikäpä ihanampaa rakkauden aikaa kuin aurinkoinen pääsiäsviikonloppu. Julkkisparit ottivat kaiken irti vapaista ja omistivat aikaa toisilleen.

Sonja Kailassaari ja Aku Hirviniemi matkustivat romanttiselle matkalle Pariisiin. Legendaarisen Rakkauden seinän edessä otetut kuvat kertovat pariskunnan onnesta. Sonja odottaa parhaillaan pariskunnan ensimmäistä yhteistä lasta.

 

Näytä tämä julkaisu Instagramissa

 

Henkilön Sonja Kailassaari (@sonjazz) jakama julkaisu

Jutta ja Juha Larm pulahtivat poreammeeseen ja nostivat maljan rakkaudelleen. Pariskunta toivottaa kaikille hyvät pääsiäiset eroottisella viestillä.

Jutta kertoi Instagramissa: ”On ollut erikoiset vajaat pari viikkoa, kun Juha Larm ollut viruksen tai jonkun önkipönkisen takia puolivaloilla. Nyt alkaa äijä taas palautumaan normaaliksi.”

Jutta jatkaa vielä rakkauden tarpeesta ja millaista rakkautta voi olla: ”Terveys ja rakkaus. Siinä se mitä soisin kaikille. Ja rakkaus ei toki tarkoita pelkästään romanttista rakkautta, vaan kuten kreikkalainen filosofi Platon jo aikanaan tiesi, että on eroottinen rakkaus eros, veljellinen rakkaus filia, jumalallinen rakkaus agape. Rakkaudellista pääsiäistä kaikille”

 

Näytä tämä julkaisu Instagramissa

 

Henkilön Jutta Larm (@jutta_gustafsberg) jakama julkaisu

Vappu Pimiä hehkutti Teemu ”mysteerimies” Huuhtasen tapaamista: ”14 vuotta sitten pitkäperjantaina tavattiin ekan kerran legendaarisessa Viihdekeskus Piazza ravitsemusliikkeessä. Siitä toki meni yli 1,5 vuotta kunnes alettiin olee!

Eilen tehtiin lyhyt pyrähdys rikospaikalle ja siellähän oli edelleen tunnelma kohdillaan! Joten tässä mun vinkki teille kaikille sinkuille, jotka haluatte löytää pääsiäisheilan tai ehkä jopa oman loppuelämän palomiehenne tai palonaisen; nokka rohkeasti kohti Tahkon Piazzaa, sieltä löytyy tällaisia helmiä!”

 

Näytä tämä julkaisu Instagramissa

 

Henkilön Vappu Pimiä (@vappendaali) jakama julkaisu

Seuraa Gekkosta Instagramissa.

Kommenttiosio

Heräsikö ajatuksia? Kerro mielipiteesi. Tutustu kuitenkin sääntöihin.

Tilaa
Ilmoita minulle sähköpostilla
guest
1 Kommentti
Tuoreimmat
Vanhimmat Eniten äänestetty
Inline Feedbacks
Lue kaikki kommentit

Lue seuraavaksi

SUOSITTUA
TUOREIMMAT

Uusimmat kommentit