Seiska: Juhani Palmulta amputoitiin sormet ja jalka – Kipulääkityksestä sekaisin mennyt taiteilija luuli sormien kasvavan takaisin, eikä ymmärtänyt jalkansa puuttuvan

Taiteilija Juhani Palmu, 77, syttyi tuleen maaliskuussa, kun hänen sähköpatjansa syttyi liekkeihin. Juhanin ystävät saivat vedettyä pahasti palaneen Palmun pois liekeistä viime hetkellä.

Lue myös: Seiska: Juhani Palmu syttyi jälleen tuleen – taistelee hengestään

Traagisen onnettomuuden seurauksena Juhanilta amputoitiin vasemman käden sormet sekä myöhemmin myös hänen vasen jalkansa koki saman kohtalon.

Palmu on kotiutunut nyt sairaalasta, ja Seiskan toimittaja vieraili miehen kotona. Tuoreessa numerossa Palmu kertoo, kuinka hänelle ei kerrottu mitään jalan amputoinnista.

– Sain tietää tästä vain muutama päivä sitten, kun itse huomasin sen kotona.

Leila-vaimo kertoo, ettei Juhani muista sairaalassa kerrottuja asioita kovien kipulääkkeiden vuoksi. Sairaalassa Palmu oli luullut, että amputoidut sormet kasvavat takaisin. Taidemaalarina tunnetuksi tullut Palmu on vasenkätinen, ja tästä syytä sormien amputointi on erityisen surullinen asia. Juhani kuitenkin on toiveikas tulevaisuuden suhteen, ja kertoo hyväksyvänsä kohtalonsa.

– Jos vain taloustilanne ei tästä huonone niin elämä alkaa taas sujua. Kyllä minä hyväksyn kaiken tapahtuneen, Palmu toteaa Seiskalle.

Juhani Palmu täytti 8. heinäkuuta 77 vuotta. Päivää ennen vietettiin Juhanin ja Leilan seitsemättätoista hääpäivää.

PALOI MYÖS VUONNA 2017

Juhani Palmu paloi ensimmäisen kerran kesäkuussa vuonna 2017. Tuolloin onnettomuuteen liittyi kynttilä ja sanomalehti. Mies luki sanomalehteä, jonka reuna osui liekkiin ja lehti syttyi palamaan. Palmu heitti lehden lattialle, eikä pyörätuolilla liikkuva mies päässyt tilannetta pakoon. Juhani sai myös tuolloin kolmannen asteen palovammoja vyötäröstä alaspäin.

Toivotaan, ettei sanonta ”ei kahta, ilman kolmatta” pidä paikkaansa Juhanin onnettomuuksien kohdalla.

Seuraa Gekkosta Instagramissa ja WhatsApissa!

Kuvat:Instagram

Kommenttiosio

Heräsikö ajatuksia? Kerro mielipiteesi. Tutustu kuitenkin sääntöihin.

Tilaa
Ilmoita minulle sähköpostilla
guest
0 Kommenttia
Inline Feedbacks
Lue kaikki kommentit

Lue seuraavaksi

SUOSITTUA
TUOREIMMAT

Uusimmat kommentit