Johanna Tukiaiselta shokkiuutinen: ”ei varmaan elä enää kauan”

Kohublondi Johanna Tukiainen kertoo tuoreessa Instagram-postauksessaan, että hänen rakas koiransa Bella on kuolemaisillaan.

– Minun RAKAS mopsini Bella, ei varmaan elä enää kauan, Tukiainen aloittaa.

– Hän on aina ollut täysin terve ja vilkas, sosiaalinen koira. Yhden kerran hänelle tehtiin hammasremontti noin vuosi sitten. Hän sai Rabies rokotteen uusinnan 9.12.2022 toisen lisäksi, ja uskon että rokotteella on jotain tekemistä tämän kanssa, Johanna kirjoittaa yksityisellä sometilillään.

– Hänen kunto romahti sen jälkeen ja Uutena Vuotena oli selvästi flegmaattinen & läähätti yöt. Tiedän että läähätys tarkoittaa kipua. Vein hänet kahteen eri eläinlääkäriin. Hänelle tehtiin 3 tunnin röntgen, verikokeet yms, hän jatkaa.

Johanna arvelee, että lemmikki sairastaa syöpää.

– Diagnoosi on todennäköisesti lymphoma eli imusolmuke syöpä tai joku mastkasvain. Olen hoitanut häntä kortisoni kuurilla, kipulääkkeet jne. Kuulin että persikan siemenet auttaisivat myös. Haluan hänelle mahdollisimman turvallisen ja hyvän olon viimeiset pvät tai viikot.

Toinen koira karkasi!

Seiska uutisoi tänään, että Tuksun toinen koira Blue-chihuahua karkasi häneltä viime keskiviikkona Loviisassa. Johanna kirjoitti asiasta Facebook-ryhmässä, jossa voi ilmoittaa kadonneista lemmikeistä.

Seiskan tietojen mukaan Johannan toiminnasta on tehty myös lukuisia eläinsuojeluilmoituksia. Vielä ei ole tietoa ovatko ilmoitukset johtamassa rikostutkintaan asti.

Viime kesänä Tukiainen unohti mopsinsa kaupan pihaan kuumalla helteellä.

Seiska: Johanna Tukiainen sai mopsinsa takaisin – ”Unohdin koiran ihan vahingossa”!

Seuraa Gekkosta Instagramissa ja WhatsApissa!

Kuvat:AOP

Kommenttiosio

Heräsikö ajatuksia? Kerro mielipiteesi. Tutustu kuitenkin sääntöihin.

Tilaa
Ilmoita minulle sähköpostilla
guest
3 Kommenttia
Tuoreimmat
Vanhimmat Eniten äänestetty
Inline Feedbacks
Lue kaikki kommentit

Lue seuraavaksi

SUOSITTUA
TUOREIMMAT

Uusimmat kommentit