Johanna Tukiainen julkaisi synkän päivityksen äitienpäivänä

Kohublondi Johanna Tukiainen julkaisi äitienpäivänä synkän tekstin Instagram-tilillään. Päivityksessään hän ottaa vahvasti kantaa tyttärensä huoltajuusasiaan. Tukiainen menetti Isabelle-tyttärensä huoltajuuden viime elokuussa. Oikeus määräsi lapsen sijoitettavaksi sijaisperheeseen.

-Toivon voimaa kaikille naisille joilta rikollismafia nimeltä ”sosiaaliviranomaiset” ovat kaapanneet lapset eivätkä saa tänään viettää yhdessä äitienpäivää heidän omien äitiensä kanssa. Kyseiset viranomaiset palvovat paholaista koska ”Uuden Maailmanjärjestyksen” juoni on nimenomaan että valtiot varastavat lapset ja kasvattavat heitä, nainen ei saa olla enää kotiäitinä vaan heidät yhteiskunta pakottaa työhön. Kyseessä on maailmanlaajuinen fasismi, natsismi ja kommunismi. Myös Hitlerin aikaan lapset erotettiin vanhemmistaan. Lapsen PARAS on oma äiti!!!! Ja omat vanhemmat!!!! Tukiainen raivoaa.

Seiskan mukaan tukholmalainen kamarioikeus kertoi päätöksessä, ettei Johanna eikä lapsen isä Perparim Tahiri, 49, ole kykeneväisiä huolehtimaan tyttärestään.

Tukiainen kaappasi lapsensa viime vuonna väliaikaisena huoltajana toimineelta äidiltään, Marja Tukiaiselta. Tästä alkoi pakomatka, joka päättyi syyskuussa 2022 Ranskan Bordeaux’iin. Mukana sieppausdraamassa oli lisäksi kohublondin miesystävä Veijo Lalli.

Seiska uutisoi lokakuussa, että Tukiainen tuomittiin ruotsalaisessa käräjäoikeudessa törkeästä lapsikaappauksesta. Tuomiolauselman mukaan kohublondi tuomittiin kolmen vuoden valvontarangaistukseen sekä psykiatriseen hoitoon. Tuomio on lainvoimainen.

Kuvat:AOP

Kommenttiosio

Heräsikö ajatuksia? Kerro mielipiteesi. Tutustu kuitenkin sääntöihin.

Tilaa
Ilmoita minulle sähköpostilla
guest
0 Kommenttia
Inline Feedbacks
Lue kaikki kommentit
SUOSITTUA
TUOREIMMAT

Uusimmat kommentit

Kuulitko julkkisjuorun? Lähetä viestiä:

 [email protected]