Johanna Tukiainen kertoo rehellisesti törkytaustastaan Seiskassa: ”Elämäni romahti todella pahasti”

Takavuosien kohublondi Johanna Tukiainen, 42, odottaa nykyisin esikoistytärtään kihlattunsa Paulin kanssa, pariskunta asuu Tukholmassa.

Nykyään julkkisevankelistana vaikuttava Tukiainen on kertonut Seiska-lehden haastattelussa rehellisen mielipiteensä omasta kohutaustastaan.

Johanna tuli koko kansan tietoisuuteen vuonna 2008, kun hänen ja poliitikko Ilkka Kanervan tuhmat tekstarit paljastuivat julkisuuteen. Siitä saakka Johanna on ollut koko Suomen tuntema kohublondi.

Hymy-lehden vuonna 2008 julkaisemista Kanervan lähettämistä tekstiviesteistä Tukiaiselle, etenkin ”Oletko pitänyt puutarhasi kunnossa?” on jäänyt monien mieleen.

Nyt Tuksu kertoo Seiskalle että hän menetti monta asiaa kohujen vuoksi.

– Se aika oli hyvin rankkaa. Maailmani sortui, ja elämäni romahti todella pahasti. Elämäni rakkaus jätti minut, ja minulle tuli todella kovat vaikeudet. Minulta lähti monta asiaa: elämäni rakkaus, jossain vaiheessa minulta lähti koti alta ja tuli pahat talousongelmat. Tuli suuria koettelemuksia, ja olin lähellä kuolemaa useasti.

– Annan kaiken kunnian Jumalalle, että olen tänä päivänä hengissä, terve ja odotan lasta. Kaiken järjen mukaan minun ei välttämättä pitäisi olla enää edes elossa, Johanna kertoo Kohusta kehtoon -jaksossa.


Lähde: Seiska

Lue myös: Johanna Tukiainen muisteli parin vuoden takaista tapaamista syöpäsairaan Janita Lukkarisen kanssa – Kuva

Seuraa Gekkosta Instagramissa ja WhatsApissa!

Kuvat:Instagram

Kommenttiosio

Heräsikö ajatuksia? Kerro mielipiteesi. Tutustu kuitenkin sääntöihin.

Tilaa
Ilmoita minulle sähköpostilla
guest
3 Kommenttia
Tuoreimmat
Vanhimmat Eniten äänestetty
Inline Feedbacks
Lue kaikki kommentit

Lue seuraavaksi

SUOSITTUA
TUOREIMMAT

Uusimmat kommentit