Rajua kritiikkiä koronarajoitteista! Johanna Tukiainen kertoo että hänen Suomen keikka peruttiin uhkailujen takia ”Levitän koronaa”

Lokakuun alussa esikoistyttärensä synnyttänyt kohublondi Johanna Tukiainen avautui äskettäin Facebookissa koronaviruksesta ja sen rajoituksista.

Tuksu ottaa jyrkästi kantaa tapahtuma-alaa kurittaneeseen virukseen, ja aloittaa kirjoituksensa kertomalla keväällä perutusta omasta Lohjan-keikastaan.

– Minun keikkani peruutettiin keväällä 2020 (koronan takia) mutta sain tehtyä pari esiintymistä kesällä. Syksyn keikat siirrettiin ensi vuoteen niinkin ihanasta syystä että saan vauvan, joten tässä tapauksessa korona ei päässyt vaikuttamaan. Minulle oli buukattu yksi keikka Lohjalle, Bar Kiss ravintolaan elokuulle -20. . Muutin Tukholmaan helmikuun lopussa 2020, juuri sen jälkeen kun tämä Covid19 (sana tulee tästä: certifikat of vaccination ID) hässäkkä tuli maailmaan, Johanna aloittaa pitkän kirjoituksensa.

Kaiken piti olla kunnossa.

– Kun soitin kyseiseen ravintolaan ja sanoin selkeästi että olen Tukholmassa ja tulen täältä esiintymään, onhan asia ok. Minulle vastasi nainen joka vakuutti kaiken olevan kunnossa ja he pitävät esiintyjät huolimatta rajoituksista, Tukiainen kirjoittaa.

Johanna kertoo että ravintola perui keikan viime hetkellä ”suomalaisnaisten painostuksesta”.

– Vanhaan kunnon ”reiluun” menoon, suomalaiset naiset alkoi ahdistelemaan ravintolaa ja uhkailemaan, etteivät tule sinne kun ”levitän koronaa.” Minulle oli sanottu, että asia on täysin kunnossa ja ravintolaan paikalle vaan.

Keikka peruttiin Tuksun mukaan yhdellä tekstarilla, eikä Johanna saanut enää yhteyttä kyseiseen baariin. Laivamatkatkin oli jo ostettu.

– Ehdin ostaa laivamatkat ja mennä laivaan Suomeen kun yhdellä tekstarilla joku henkilö ravintolasta perui keikkani. Yritin saada heitä kiinni koko päivän mutta kukaan ei vastannut. Otin laivan takaisin Ruotsiin, lähdin matkalle koska mulle oli nimenomaan sanottu että keikka on voimassa. Tässä tapauksessa VÄHINTÄ mitä ravintolan olisi pitänyt tehdä, olisi maksanut matkakuluni, kun matkustin turhaan maasta toiseen edestakaisin, Johanna lataa.

(Juttu jatkuu kuvan jälkeen)

- ILMOITUS -

Kuva: Johanna Tukiainen, Instagram

Johannan mielestä koronarajoitukset eivät mene yksiin viruksen vaarallisuuden kanssa.

– En voi käsittää lakia joka koskee ravintoloiden auki oloaikoja. Täällä Ruotsissa on ollut lähes kaikki auki koko kevään, kesän ja siitä eteenpäin, terasseja ei suljettu missään vaiheessa. Kutsun tätä demokratiaksi joka toimii. Ruotsi ei kärsi miljardi tappioita kuten Suomi. Ei ole mitään järkeä määräyksissä että ravintoloiden pitää mennä kiinni klo.24.00. Se on täysin absurdia, samoin kuin muut ihme jutut siellä Suomessa kuten Lapin matkailun rajoitukset ja yökerhojen toiminta. Täällä on yökerhot auki klo.3.00 tai klo.4.00 asti normaalisti ja homma on toiminut ja toimii hyvin, Johanna kirjoittaa.

Tukiainen epäilee että media valehtelee koronavirusuhrien määrästä.

– Olen kirjoittanut aiemmin myös, että en vähättele koronaa siten, että se on varmasti olemassa ja on tappanut jonkun verran ihmisiä, tosin ei sitä määrää mitä tiedotusvälineet tuutittaa ulos.

Johannalla on mielipide myös ihmisistä, jotka kantelevat naapuriensa karanteenirikkomuksista poliisille.

– Muistan kun luin jonkun artikkelin Iltalehdessä Suomessa, jossa poliisit kertoivat kuinka ”naapurit ilmoittavat toistensa karanteenin rikkomisesta.” No sehän on ihan Venäjä ja Pohjois-Korea menoa jos kiinnostaa niin paljon toisen asiat että pitää viranomaisiin asti alkaa häiriköimään.

Johanna toivoo että ruotsinmalli tulisi myös Suomeen.

– Kun Suomi on aiemminkin ottanut Ruotsissa useissa asioissa mallia niin ottaisi nyt tässäkin! Kun kävin Helsingissä kesällä, niin joka kolmas yritys oli tyhjillään ja tehnyt konkurssin siis. Onko tämä korona kaikkien niiden toiminnan arvoista? Eihän SARS, mers, sikainfluenssa, ja mitä kaikkea muuta on ollut, yhteiskuntaa suljettu samalla tavalla eikä tullut ihme rajoitus lakeja!

Lopuksi Johanna väittää, että salamaniskuun on todennäköisempää kuolla kuin koronavirukseen.

– Koronaan on yhtä todennäköistä kuolla kuin salaman iskuun, tai itseasiassa salamaniskukin on todennäköisempää, kohujulkkis päättää.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Johanna Tukiainen 🎀 (@johanna.tukiainen777) on

Lue myös: Kuva: Tuore onnellinen äiti Johanna Tukiainen poseeraa suloisen tyttärensä kanssa – paljasti myös lapsensa nimen!

Kuvat:Instagram

Kommenttiosio

Heräsikö ajatuksia? Kerro mielipiteesi. Tutustu kuitenkin sääntöihin.

guest
6 Kommenttia
Tuoreimmat
Vanhimmat Eniten äänestetty
Inline Feedbacks
Lue kaikki kommentit

VIIKON SUOSITUIMMAT

UUSIMMAT

Katso myös nämä

Kuulitko julkkisjuorun? Lähetä viestiä:

 [email protected]