Johanna Harlinin vauva-aiheinen somepäivitys aiheutti someraivon: ”Noloa!”

The Harlins reality-ohjelmaansakin tähdittävän elokuvaohjaaja Renny Harlinin ja hänen vaimonsa Johanna Harlinin esikoislapsi syntyi tiistaina 19. heinäkuuta.

Ylpeät vanhemmat ovat julkaisseet jo useita postauksia sosiaalisessa mediassa vauvastaan, jossa he poseeraavat yhdessä pienen tyttönsä kanssa.

Yhdysvaltojen Miamissa asuva perhe on saanut paljon onnitteluita ja ihastelevia kommentteja faneilta perheenlisäyksen johdosta.

– Meille on tullut tuhansia ihania onnitteluviestejä ja kiitämme kaikkia. Inboximme ovat olleet pikkuisen tukossa ja sen takia osa viesteistä jääneet huomaamatta/hukkuneet, Johanna kirjoitti Stories-postauksessaan.

Juttu jatkuu kuvan jälkeen.

 

Näytä tämä julkaisu Instagramissa

 

Henkilön Johanna Harlin (@johannaharlin) jakama julkaisu

Tuoreen äidin Instagram-tarinapostaus herätti kuitenkin ihmetystä ja ärtymystä, kun Johanna neuvoi seuraajilleen miten vauvalle voi lähettää lahjoja.

– Kaikki te ihanat jotka kyselitte niin kovasti osoitetta mihin voi lähettää vauvalle lahjoja: lähetä minulle uusi viesti niin saat suomalaisen osoitteen, Johanna kertoi.

Päivitys on aiheuttanut närää esimerkiksi Jodelissa ja Instagramissa. Monet ihmettelevät, miksi jotkut haluavat ylipäänsä lähettää rikkaan julkkisperheen lapselle lahjoja.

– Luulis että tällä pariskunnalla on varaa ostaa vauvahärpäkkeensä itse. Ja jos sairaalat ei ota vastaan niin varmaan löytyy jotain turvakoteja tms. mihin voi lahjoittaa tavaraa ja vaatetta, eräs kommentoija paheksui.

– Kuulostaa kieltämättä aika hassulta ja älyttömältä, kun on monia lapsia Suomessakin, esim. ukrainalaisia, joilla olisi oikeaa tarvettakin. Miten Harlinit edes kehtaa ottaa lahjoja tuntemattomilta ja kertoa vielä osoitteenkin lahjoille? NOLOA, toinen moittii.

– Kannattaisiko seuraajiasi ohjamaan teille osoitetut lahjat vauvalle johonkin hyväntekeväisyyteen, esim. vähävaraisille lapsiperheille? Uskoisin, että teillä on varaa ostaa lapsellenne kaikki tarpeellinen. Tässä asiassa voisitte olla esimerkkinä muille. Toivon, että edes harkitsette asiaa, eräs seuraaja kirjoittaa Instagramissa.

 

Näytä tämä julkaisu Instagramissa

 

Henkilön Johanna Harlin (@johannaharlin) jakama julkaisu

Harlinit kävivät ensimmäisellä kävelyllä vauvan kanssa – Hollywood-perhe-unelma jatkuu!

Seuraa Gekkosta Instagramissa ja WhatsApissa!

Kuvat:Instagram

Kommenttiosio

Heräsikö ajatuksia? Kerro mielipiteesi. Tutustu kuitenkin sääntöihin.

Tilaa
Ilmoita minulle sähköpostilla
guest
6 Kommenttia
Tuoreimmat
Vanhimmat Eniten äänestetty
Inline Feedbacks
Lue kaikki kommentit

Lue seuraavaksi

SUOSITTUA
TUOREIMMAT

Uusimmat kommentit