Tangokuningatar Johanna Pakonen paljasti somessa olevansa vakavan kiusauksen uhri: ”Minulla on jotain, mitä se toinen ei voi saada”

Häirikkö vaanii Pakosta!

Johanna Pakonen, 44, paljasti Instagram-tilillään ikävän asian: hän on joutunut pitkäaikaisen kiusauksen uhriksi, ja kiusaaminen jatkuu vielä tänäkin päivänä.

Lue Tangokuningattaren avautuminen rankoista ajoista:

”Olen kiusaamisen kohteena edelleen. Minä 44 -vuotias äiti-ihminen. Voitteko kuvitella. Minulla on jotain, mitä se toinen ei voi saada. Minussa on jotain, mitä se toinen ei tule koskaan saavuttamaan.”

”Kiusaajani on minulle aivan ventovieras ihminen. Kasvatustieteitä opiskellut yläkoulun opettajana toimiva henkilö. Aika absurdi ajatus? En ole tähän mennessä reagoinut tähän kiusaamiseen millään tavalla, paitsi todistusaineistoa keräämällä. Olen päättänyt, että tällä kertaa kiusaaja joutuu ottamaan vastuun sanomisistaan, tekemisistään ja kirjoittamisistaan. Olen uskaltanut puhua tästä asiasta ääneen ja olen ymmärtänyt, että näihin asioihin saa apua ylemmältä taholta. Rikosilmoitus ja lähestymiskielto voi olla tehokkaita apuvälineitä kiusaamista vastaan. Etenkin silloin, kun elinkeinoasi, mainettasi ja perhettäsi uhataan.”

(Juttu jatkuu kuvan jälkeen)

 

Näytä tämä julkaisu Instagramissa.

 

Henkilön Johanna Pakonen (@johannapakonenofficial) jakama julkaisu

”Mietin, miksi minulle ventovieras ihminen kohdistaa kaiken mielipahansa minuun ja on valmis menettämäään itse aivan kaiken; työnsä, kotinsa, lapsensa.. Miksi? Toinen asia onkin se, että onko vastuullista antaa kiusaajan toimia alalla, jonka pitäisi tukea ja edistää lasten, nuorten ja aikuisten oppimista sekä tukea yksilöiden kasvua itsenäisiksi ja vastuullisiksi yhteiskunnan jäseniksi?”

”Miten tämä tarina tästä jatkuu, on minun täysin minun käsissäni. En aio sietää kiusaamista. Minun ei tarvitse sietää kiusaamista. Kiusaaminen ei ole ok. Jos näet kiusaamista, puutu siihen. Heti. Jos kuulet kiusaamisesta, puutu siihen. Heti. sanoin: Älkää kiusatko ketään.”

Johanna nähtiin Selviytyjien kuluvalla kaudella, josta hänet lähetettiin toisena kilpailijana kotiin. Laulaja myös sairastui kisassa pahasti heti ensi metreillä.

 

Näytä tämä julkaisu Instagramissa.

 

Henkilön Johanna Pakonen (@johannapakonenofficial) jakama julkaisu

Kuka julkkispari on mielestäsi ärsyttävin? Äänestä tästä!

Kuvat:Instagram

Kommenttiosio

Heräsikö ajatuksia? Kerro mielipiteesi. Tutustu kuitenkin sääntöihin.

Tilaa
Ilmoita minulle sähköpostilla
guest
0 Kommenttia
Inline Feedbacks
Lue kaikki kommentit

Lue seuraavaksi

SUOSITTUA
TUOREIMMAT

Uusimmat kommentit