Keikat jäätyivät kuin kuurankukkaset: Joel Hallikainen menetti 98 prosenttia tuloistaan, sitten iski koronakilot!

Kuva: joelhallikainen.com

Iskelmälaulaja Joel Hallikainen avautui Iltalehdelle haastattelussa.

Hallikainen eli lähes koko 90-luvun suosion aallonharjalla. Joel teki työparinsa Timo Koivusalon kanssa laivakeikkoja ja pari oli tunnettu jo ennen kuin Tuttu juttu -ohjelma alkoi TV2:lla alkuvuodesta 1992.

”Turhaan, aivan turhaan” yrittää Hallikainen juhlakiertuetta järjestää.

59 vuotias laulaja kertoo menettäneensä koronan vuoksi jopa 98% tuloistaan.

– Käytännöllisesti katsoen tämä koko vuosi on ollut täydellinen katastrofi. Iso työ levyn kanssa haihtui ilmaan. Luonnollisesti tästä on seurannut tulon menetys.Yritykseni liikevaihto on pudonnut tänä vuonna 98 prosenttia. Se on aika paljon – täydellinen romahdus, laulaja sanoo Iltalehdelle.

Tämän jälkeen mieheen iski koronakilot.

- ILMOITUS -

– Huomaan, että ruumiini paino on selvästi korrelaatiossa tämän keikattomuuden kanssa. Mitä vähemmän on keikkaa, sitä enemmän paino nousee, hän nauraa lehdelle.

– Se hyvä juttu tässä on, että olen kuitenkin terve kaveri. Eikös vanhempien miesten kuulukin painaa vähän enemmän? Tiedän vyötäröltä, että yksi reikä vyöltä pitäisi löysentää.

Laulaja kertoo, että hänen taloudellinen tilansa kestää lyhytaikaisen tulojen menetyksen. Suomeksi sanottuna Hallikaisella on siis hieman sukanvarressa.

– Toivon tietenkin, ettei tämä tilanne kestä montaa vuotta. Jos niin käy, niin silloin se voi vaikuttaa omaankin talouteen. Tämä tilanne säteilee niin laajalle eri aloille – hotelleihin, ravintoloihin ja varmasti vaikuttaa nuorempiin artisteihin.Varsinkin heille, joilla on talolainaa ja pieniä lapsia, Joel Hallikainen kertoo IL:lle.

Juhlavuosi tulossa.

- ILMOITUS -

Korona-ajan Hallikainen on käyttänyt uuden suunnitteluun. Ensi vuonna mies täyttää 60 vuotta. Silloin hän haluaisi järjestää juhlakiertueen pienissä konserttisaleissa ja nähdä taas yleisöä ja fanejaan.

Nähtäväksi jää saako Joel toteutettua kiertueen ensi vuonna.

 

Näytä tämä julkaisu Instagramissa.

 

Henkilön Joel Hallikainen (@joelhallikainen) jakama julkaisu

Kommenttiosio

Heräsikö ajatuksia? Kerro mielipiteesi. Tutustu kuitenkin sääntöihin.

guest
0 Kommenttia
Inline Feedbacks
Lue kaikki kommentit
SUOSITTUA
TUOREIMMAT

Luitko jo nämä?

Kuulitko julkkisjuorun? Lähetä viestiä:

 [email protected]