Kiinteistöguru Jethro Rostedt kertoi suru-uutisia: ”Selviytymisen mahdollisuuksia ei sitten lopulta ollut”

Kiinteistövälittäjä ja tv-kasvo Jethro Rostedt kertoi Instagram-tilillään surullisia uutisia. Jetin omistama Turussa sijaitseva Studio-yökerho joutuu lyömään ovensa säppiin lopullisesti talousongelmien vuoksi.

– Yhden aikakauden loppu. Surullisena joudun ilmoittamaan, että meillä ei ole enää muuta vaihtoehtoa kuin sulkea Turun kuumin yökerho, Studio. Lopullisesti. Emme päässeet yhteisymmärrykseen vuokranantajan kanssa tilamme vuokrasta ja syntyneistä vuokrarästeistä, Jethro kirjoittaa.

– Luonnollisesti ymmärrämme heidän kantansa, ei korona ollut heidän vikansa, eikä tietenkään kenenkään. Kävimme pari viikkoa sitten oikein oikeudessa asti, mutta emme saaneet solmua auki, mies jatkaa.

Yökerho aloitti toimintansa helmikuussa 2019.

– Viimeisestä noin kahdesta ja puolesta vuodesta olimme auki 21 iltaa, joista suurin osa erilaisin rajoituksin. Selviytymisen mahdollisuuksia ei sitten lopulta ollut, Rostedt suree.

– Kiitän kaikkia yhteistyökumppaneitamme, henkilökuntaamme ja ennen kaikkea asiakkaitamme. Oli kovia ja ikimuistoisia bileitä. Elämä jatkuu.

 

Näytä tämä julkaisu Instagramissa

 

Henkilön Jethro Rostedt (@jethrorostedt) jakama julkaisu

Kuvat:Instagram

Kommenttiosio

Heräsikö ajatuksia? Kerro mielipiteesi. Tutustu kuitenkin sääntöihin.

Tilaa
Ilmoita minulle sähköpostilla
guest
0 Kommenttia
Inline Feedbacks
Lue kaikki kommentit
SUOSITTUA
TUOREIMMAT

Uusimmat kommentit

Kuulitko julkkisjuorun? Lähetä viestiä:

 [email protected]