Jere ja Nanna Karalahti erohuhujen keskellä – Ex-kiekkoilija jyrähti: ”toivon et jätätte mut rauhaan”

Seiska-lehti julkaisi tänään uutisen, jossa vihjailtiin ex-kiekkotähti Jere Karalahden ja vaimo Nanna Karalahden erosta.

Syy tähän on Jeren erikoinen somekäytös.

Jere poisti kaikki kuvat Nannasta Instagram-tililtään, ja kirjoitti eilen tarinat-osioon englanniksi: ”Tämä on erityiselle naiselleni, jonka täytyy mennä (valkoinen sydän) Nähdään toisella puolella (timantti)”

Monet tulkitsivat Jeren tarkoittavan tekstillään vaimoaan. Näin ei kuitenkaan ole.

Jere julkaisi hetki sitten uusia päivityksiä Instagram tarinoissaan.

-Eilinen stoorini koskee mun ainutlaatuista ÄITIÄ, joka taistelee edelleen rankkojen syöpähoito vuosien jälkeen ja on saattohoidossa ja lääkärit ja hoitajat ovat ihmeissään et kuka tämä supernainen oikein on koska kukaan ei olis enää hengissä mut viimeiset hetket on tässä ja nyt.

-Kaikille paska medioille tiedoksi ja toivon et kunnioitatte ja jätätte mut rauhaan, hän lisää.

Jere kertoo lisää äidistään:

- ILMOITUS -

-Ei se viel ole edes lähtenyt ku ihan hullu nainen ja tossahan mä kirjoitan who will have to go mut ei se vittu viel mihinkään ole lähtenyt ku hullu nainen ja jo 9 päivää syömättä ja juomatta ja viimeset viis päivää tajuttomana mut ei vaan lähde ja kuulemma 10 päivää on suomessa eniten syömättä ja tolleen elänyt ni mutsi viel toimii enää yhdellä munuaisella, Jere kirjoittaa.

-Nyt se näytti meille kaikille esim tapulin pojille et hei hei te ootte kuitenkin aina pikkupoikia. Mut joo kyl on erikoinen nainen ja kaiken sen hyvän mitä sen siällä on ni sit viel ihan päällikkö.

Jerellä on suora viesti myös päättäjille.

-Se ketä vastustaa eutanasiaa ni ei ole käynyt tätä paskaa läpi ja ihmettelen suuresti et miks kukaan ei ole tätä asiaa tuonut esiin koskaan mut mä palaan tähän sit ku sen aika on vitun lampaat.

- ILMOITUS -

Kuvat:AOP

Kommenttiosio

Heräsikö ajatuksia? Kerro mielipiteesi. Tutustu kuitenkin sääntöihin.

Tilaa
Ilmoita minulle sähköpostilla
guest
5 Kommenttia
Tuoreimmat
Vanhimmat Eniten äänestetty
Inline Feedbacks
Lue kaikki kommentit
SUOSITTUA
TUOREIMMAT

Uusimmat kommentit

Kuulitko julkkisjuorun? Lähetä viestiä:

 [email protected]