Jari Sillanpää suuttui Seiskan uutisesta: ”Miten saisimme loppumaan tämän valheiden kirjoittamisen?”

Sillanpää tyrmää Seiskan väitteen siitä, että hänen olisi pitänyt olla Kansainvälisten päivien Suomi-osaston lavalla Espanjan Aurinkorannikolla.

Laulaja Jari Sillanpää on selvästi tuohtunut Seiska-lehden viime aikaisesta uutisoinnista.

Seiska uutisoi hiljattain, että Sillanpää ja Marita Taavitsainen ”kännäsivät ja diivailivat” Fuengirolan festareilla. Jutussa kerrottiin muun muassa, miten ”Siltsu humaltui illan aikana”.

Lehden mukaan, että Siltsu olisi käyttäytynyt tylysti ja tiuskineen faneilleen, jotka olisivat halunneet yhteiskuvaan laulajan kanssa.

Lehti uutisoi myös, että ”Siltsua ei lavalla nähty, sillä laulaja keskittyi lähinnä seurusteluun ja nesteytykseen”.

Nyt Sillanpää on kommentoinut kohu-uutista Facebook-tilillään.

– Hyvin harvoin kommentoin juttuja, joita minusta kirjoitetaan. Olen miettinyt tovin onko nytkään aihetta nostaa esiin mua vaivaavaa asiaa, mutta päätin kuitenkin tehdä niin, koska tämä viime viikon lehtijuttu voi selvästi vaikuttaa negatiivisesti työntekooni, Siltsu aloittaa.

– Miten saisimme loppumaan tämän jatkuvan panettelun ja valheiden kirjoittamisen? Lehti antoi viime viikolla ymmärtää, että minun olisi pitänyt esiintyä Fuengirolan Kansainvälisillä päivillä, mutta etten noussut lavalle, koska “keskityin lähinnä seurusteluun ja nesteytykseen”, Sillanpää jatkaa.

Lomalla oleva Siltsu kertoo, ettei hänen ollut tarkoituskaan nousta lavalla.

– Tämä ei pidä paikkaansa. En ollut siellä töiden takia. Olin paikalla nauttimassa lomasta ja rakkaan ystäväni ja kolleegani Maritan keikasta, Siltsu lataa.

Sillanpää painottaa, ettei hän ole lähes 30 vuoden aikana jättänyt ikinä yhtään sovittua keikkaa tekemättä huvittelun vuoksi.

Ex-tangokuningas ihmettelee päivityksessään myös sitä, että ”kirjoitetaan juttua yhden ihmisen saneluista tarkistamatta faktoja”.

– Kansainvälisten päivien Suomi-osaston esiintymisohjelma on ollut saatavilla kaikille hyvissä ajoin ennen tapahtumaa ja sieltä nimeni ei löydy, Sillanpää päättää.

Seuraa Gekkosta Instagramissa.

Kommenttiosio

Heräsikö ajatuksia? Kerro mielipiteesi. Tutustu kuitenkin sääntöihin.

Tilaa
Ilmoita minulle sähköpostilla
guest
5 Kommenttia
Tuoreimmat
Vanhimmat Eniten äänestetty
Inline Feedbacks
Lue kaikki kommentit

Lue seuraavaksi

SUOSITTUA
TUOREIMMAT

Uusimmat kommentit