Eronneelta Jari Sillanpäältä yllätysilmoitus: ”On aika rauhoittua hetkeksi…”

Kohulaulaja Jari Sillanpää tekee kolmen konsertin joulukirkkokiertueen.

Siltsun konsertit järjestetään 3. joulukuuta Hangon kirkossa, 10. joulukuuta Rovaniemen kirkossa ja 17. joulukuuta Helsingin Vanhassa kirkossa.

– Haluan musiikilla välittää rauhallisen joulutunnelman. Se on vähän sitä, että vuosi on taas pulkassa, ja on aika rauhoittua hetkeksi ennen uutta tulevaa, Sillanpää kertoo tiedotteessa.

Sillanpää palasi keikkalavoille viime vuoden elokuussa tuomionsa jälkeen. Hän on saanut huumetuomiot vuonna 2017 ja vuonna 2018. Lisäksi Sillanpää tuomittiin vuonna 2020 sukupuolisiveellisyyttä loukkaavan kuvan levittämisestä.

Tänä syksynä Sillanpää keikkaili Suomihitit-kiertueellaan. Joulukirkkokiertueelle hän kertoo lähteneensä yleisön pyynnöstä.

– Joulu on aina ollut minulle se paras vuoden juhlista. Ja varsinkin silloin, kun on lunta maassa. Haluan musiikilla välittää rauhallisen joulutunnelman. Se on vähän sitä, että vuosi on taas pulkassa, ja on aika rauhoittua hetkeksi ennen uutta tulevaa.

Liput ovat myynnissä Lippu.fi-palvelussa.

Seiskan mukaan Sillanpää erosi hiljattain virolaisesta Siim rakkaastaan.

– Jari ja Siim päättivätkin, että heidän olisi nyt parempi erota. Suhteen päättyminen on totta, ja Siim on jo muuttanut takaisin Viroon, Seiskalle kerrottiin.

Lue myös: Seiska julkaisi kuvan: Julkisuudesta kadonnut Jari Sillanpää poltti nuhjuisen näköisenä röökiä!

Seuraa Gekkosta Instagramissa.

Kommenttiosio

Heräsikö ajatuksia? Kerro mielipiteesi. Tutustu kuitenkin sääntöihin.

Tilaa
Ilmoita minulle sähköpostilla
guest
0 Kommenttia
Inline Feedbacks
Lue kaikki kommentit

Lue seuraavaksi

SUOSITTUA
TUOREIMMAT

Uusimmat kommentit