”Härreguud!” Nyt kyllä jäätyy peppu! Janni Hussi istuu uimapuvussa avannon reunalla – Katso jäätävän kaunis kuva

Radio Suomipopin Aamulypsy-ohjelmaa juontava Janni Hussi joutui hiljattain karanteeniin, kun juontajakollega Tuukka Ritokoski sai koronatartunnan.

Nyt Janni hehkuttaa Instagramissa 3000 postauksensa merkkipaalua.

– Härreguud! 3000. Julkaisu Instagramissa! Mietin pitkään minkä kuvan julkaisisin tän merkkipaalun kunniaksi ja päätin sit painaa tän, missä näkyy mun tavaramerkki #kohellusmustelmat ja hetki kun kävin pari viikkoa sitte jäädyttämässä perskannikat hyvää instakuvaa varten, Janni kirjoittaa.

Hussi paljastaa, että Jare ”Cheek” Tiihonen tutustutti hänet Instagramiin vuonna 2012.

– Sit aloin myös vähän miettimään koko tätä Insta-matkaa. Oon liittyny Instagramiin 8.9.2012, eli tarkalleen 8v 7kk ja 1pv sitten. Instan saloihin mut tutustutti Jare Tiihonen jossain kissanristiäisissä. Jare oli vakuuttunut, että instasta tulee seuraava ”juttu”. Pitkään aattelin et onpa hölmöä vaan lisäillä omia kuvia johonkin alustalle, mut kuinka ollakaan se alko hiljalleen tuntua ihan hauskalta ajatukselta! Se oli myös hyvä tapa pitää yhteyttä kavereihin ja sukulaisiin. Mummo aina päivitteleekin, että mun kuulumiset näkee parhaiten kun avaa instan, Janni kertoo.

Hussi laskeskeli, että hän on viimeisen 9 vuoden aikana julkaissut lähes joka päivä Instagram-kuvapäivityksen.

– Mulla oli koulussa lyhyt matikka ja sekin tuotti toisinaan vaikeuksia, mutta pikasella laskutoimituksella laskeskelin, että tähän on mahtunut 447 viikkoa ja niiden aikana oon tehnyt keskimäärin 6,7 postausta per viikko. Melkein joka päivä on siis tuutattu jotain eetteristä ulos vajaan 9 vuoden aikana.

Janni seuraa innostuneena mihin some- ja media-ala on menossa, ja miten siitä on tullut monille vakituinen työ.

– Musta on ollut ilo seurata miten koko some ja insta on nykyään niin monelle työ, sen lisäksi että sillä pystyy pitämään yhteyttä ihmisiin. Onhan tämä sosiaalinen media. Kukapa olis vielä syyskuussa 2012 uskonut, että tällä pystyy elättämään itsensä! ja nyt en puhu pelkistä ”vaikuttajista” vaan myös kaikista taustavoimista, jotka työllistyvät kehittyvän alan mukana. Erilaiset vaikuttajaverkostot, some-managerit, kuvaajat, myyjät jne. Mahtava uusi ala, jossa on niin paljon mahdollisuuksia!, Janni hehkuttaa.

– Näihin sanoihin ja tunnelmiin palaan nyt punkun pariin. Välillä on ihan hyvä pysähtyä miettimään aikaa taaksepäin ja mitä kaikkea matkalle on mahtunut, hän päättää.

 

Näytä tämä julkaisu Instagramissa.

 

Henkilön Janni Hussi (@jannihussi) jakama julkaisu

Janni on yksi Suomen seuratuimmista julkkisnaisista sosiaalisessa mediassa 252 tuhannella seuraajallaan.

Kaunotar sai paljon kommentteja tuoreeseen päivitykseensä.

– Okei, eka katoin pyllyä, sit katoin houkuttelevan näköistä avantoa, sit upeaa maisemaa, mut toi sun tucca on kyllä aina ollut niin kadehdittavan upea, tuuhea ja elinvoimainen, mut niin on nainenkin! eräs seuraaja kehuu.

– Ihan mahtavaa työtä oot tehnyt ja some on kyllä nykyaikaa ja tulevaisuutta parhaimmillaan työ alustana ja yhteydenpitämiseen helpottamaan elämä, toinen hehkuttaa.

 

Näytä tämä julkaisu Instagramissa.

 

Henkilön Janni Hussi (@jannihussi) jakama julkaisu

Seuraa Gekkosta Instagramissa ja WhatsApissa!

Kuvat:Instagram

Kommenttiosio

Heräsikö ajatuksia? Kerro mielipiteesi. Tutustu kuitenkin sääntöihin.

Tilaa
Ilmoita minulle sähköpostilla
guest
5 Kommenttia
Tuoreimmat
Vanhimmat Eniten äänestetty
Inline Feedbacks
Lue kaikki kommentit

Lue seuraavaksi

SUOSITTUA
TUOREIMMAT

Uusimmat kommentit