Olkapäävammasta toipuva Janni Hussi koki kovia viikonloppuna: Teloi jalkansa mustelmille ja teki haavan käteensä keittiöveitsellä – Kuvat

Sometähti ja radiojuontaja Janni Hussin, 30, sunnuntai ei alkanut parhaalla mahdollisella tavalla.

Janni teloi nimittäin varpaansa heti aamusta kuntouttaessaan kipeää olkapäätään.

– Aattelin vetästä olkapään kanssa samaan rahaan myös varpaat muussiks, Janni kirjoitti jakamansa Instagram-tarinavideon yhteydessä.

Instagram: @jannihussi

Seuraavassa tarinavideossa Hussi kertoo, että hänelle sattui haaveri keittiöveitsen kanssa. Janni julkaisi mustavalkoisen kuvan, jossa hänen peukalonsa on laastaroitu.

– Keittiöveitsiki hyökkäs kimppuun. Nyt on hyvä striikki päällä! Hussi kirjoitti kuvan yhteydessä.

– En oo varma uskallanko nousta sängystä tänään. Varmaan turvallisinta jäädä tänne keräilemään taisteluhaavoja, hän jatkoi.

Instagram: @jannihussi

Perjantaina (14.1) Janni julkaisi Instagram-tarinaosiossa videoita, joissa hän kuntouttaa kipeää olkapäätään, joka on vaivannut naista enemmän tai vähemmän jo 12 vuotta.

Videolla näkyi myös avopuoliso Joel Harkimo, 31, ja radiojuontajan Harri-villakoira.

Perhe tukee Jannia olkapäävamman kuntoutuksessa.

– Tämä on koko perheen sydämen asia, Hussi kirjoitti videon yhteydessä, jossa hän harjoittaa olkapäätä vahvistavia liikkeitä.

Instagram: @jannihussi

Janni joutui eilen myös oikomaan Seiskan virheellistä uutisointia siitä, että olkapäävamma liittyisi hänen aiemmin sairastamaansa syöpään.

– Nyt on mennyt puurot ja vellit sekaisin. Tämä mun olkapään sijoilta meno ei liity mitenkään syöpään, Janni Hussi harmitteli Instagramin Stories-osiossa.

– Kuten aiemmin tällä viikolla kerroin, olkapääni on ollut enemmän ja vähemmän puolikuntoinen viimeiset 12 vuotta. Viime viikolla urheilun humussa loukkasin käden uudemman kerran ja nyt fyssarin ohjeilla kuntoutan ja parhaillaan valmistelen sitä leikkaukseen.

Jannia harmitti virheellinen uutisointi.

– Musta on todella harmi, että tämä on vain oletettu, eikä asiaa tarkistettu huolella. Syöpä ja sen läpikäynti on valtavan raskas projekti ja se koskettaa ihan liian montaa meistä. Joko suoraan tai välillisesti.

– Mielestäni tämmöisissä asioissa ei pitäisi oikoa missään tapauksessa, vaikka toki otsikkona tämä onkin kiinnostavampi kuin olkapään sijoiltaan meno, Hussi päätti.

 

Näytä tämä julkaisu Instagramissa

 

Henkilön Janni Hussi (@jannihussi) jakama julkaisu

Liity Gekkosen WhatsApp-kanavalle ja saat kaikki uutiset kätevästi WhatsAppiisi.

Kommenttiosio

Heräsikö ajatuksia? Kerro mielipiteesi. Tutustu kuitenkin sääntöihin.

Tilaa
Ilmoita minulle sähköpostilla
guest
0 Kommenttia
Inline Feedbacks
Lue kaikki kommentit

Lue seuraavaksi

SUOSITTUA
TUOREIMMAT

Uusimmat kommentit