Janni Hussi lähti soutelemaan järvelle bikineissä! – Kuva aiheutti kiivaan keskustelun naisen puutteellisesta varustuksesta!

Somevaikuttaja ja radiojuontaja Janni Hussi on lähtenyt monien muiden suomalaisten tapaan nauttimaan kesästä mökkimaisemiin veden äärelle.

Hussi latasi Instagram-tililleen julkaisun, jossa hän soutaa soutuveneellä airot käsissään rantaa pitkin bikiniyläosassa ja niukoissa farkkushortseissa. Kasvoillaan naisella on aurinkolasit ja leveä hymy.

Kuvan yhteydessä Janni vitsailee haistaneensa naapurirannalla lettukestit.

– Haistoin et vastarannalla on lettukestit menos, Hussi kirjoitti kuvatekstissään.

 

Näytä tämä julkaisu Instagramissa.

 

Henkilön Janni Hussi (@jannihussi) jakama julkaisu

Jannin julkaisi on kerännyt valtaisasti ihasteluita someseuraajilta. Eräs kuitenkin tiedustelee naiselta miksei hänellä ole pelastusliivejä yllään. Kommentti oli peräisin Suomen Uimaopetus- ja Hengenpelastusliiton viralliselta Instagram-tililtä.

– Varmaan huono argumentti on tämä, mutta rantaa pitkin soudellessa rantasiivouksen risusavotassa +38 asteessa ei tullut mieleen, Hussi vastasi.

Pian Jannin seuraajatkin liittyivät keskusteluun.

– Ei niiden päällä tarvitse olla, kunhan on veneessä mukana, kommentoi eräs.

– Ei niitä soutuveneessä ole pakko olla edes mukana, totesi toinen.

– Oletko itse ikinä ollut vesillä ilman pelastusliivejä? Rehellinen vastaus, kiitos, tivasi kolmas.

Suomen Uimaopetus- ja Hengenpelastusliitto muistuttaa Jannin julkaisussa, että useimmat hukkumiset tapahtuvat lähellä rantaa soutuveneellä ja ilman liivejä.

– Suomessa hukkuu vesiliikenteen yhteydessä keskimäärin 40 ihmistä vuodessa, suurin osa ollut nimenomaan liikkellä soutuveneellä, ilman päälle puettuja pelastusliivejä. Tutkimusten mukaan 80% vesiliikenteessä hukkuneista olisi pelastunut, jos heillä olisi ollut päällään oikein puetut pelastusliivit ja tilanteen nähneet olisivat osanneet auttaa.

– Suurin osa tapaturmaisista hukkumiskuolemista tapahtuu tutuissa vesistöissä lähellä rantaa, Suomen Uimaopetus- ja Hengenpelastusliiton Instagram-tiliä hallinnoiva henkilö jatkoi.

– Hieno asia, että soutelit rantoja pitkin. Suosittelen ensi kerraksi vaikka paukkuliivejä päälle, ei haittaa soutelua ja näyttää fiksulta + pelastaa tarvittaessa, viesti päättyi.

Lain mukaan pelastusliivit eivät ole pakolliset soutuveneessä, mutta niiden käyttöä suositellaan.

 

Näytä tämä julkaisu Instagramissa.

 

Henkilön Janni Hussi (@jannihussi) jakama julkaisu

Seuraa Gekkosta Instagramissa ja WhatsApissa!

Kuvat:Instagram

Kommenttiosio

Heräsikö ajatuksia? Kerro mielipiteesi. Tutustu kuitenkin sääntöihin.

Tilaa
Ilmoita minulle sähköpostilla
guest
1 Kommentti
Tuoreimmat
Vanhimmat Eniten äänestetty
Inline Feedbacks
Lue kaikki kommentit

Lue seuraavaksi

SUOSITTUA
TUOREIMMAT

Uusimmat kommentit