Janita Lukkarisen tavoite on päästä Kiinaan vaihtoehtoisiin syöpähoitoihin – ”En halua, että mun aika on vielä”

Janita Lukkarinen

Lymfoomaa sairastava Big Brotherista alunperin suomalaisten tietoisuuten noussut Janita Lukkarinen haluaa päästä Kiinaan vaihtoehtoisiin hoitoihin.

Saattokodista sometiliään päivittävä julkkiskaunotar kertoo asiasta Instagramissa.

– Rehellisesti en halua, että mun aika on vielä. Suomessa mä olen saattohoidossa 26-vuotiaana. Kuten kaikki tietävät olen siirtynyt Terhokotiin, olen nuorin asukas paikassa, joka on yhtä kuin viimeinen leposija. Olen saanut todella paljon tukijoita tilanteeni vakavoitumisen myötä, sekä minulle on alettu kertomaan vaihtoehtoisista hoidoista ulkomailla. Kiina on kuulema edistyksellinen lääketieteessä, etenkin syövän hoidossa, Janita Lukkarinen kirjoittaa Instagram-kuvansa yhteydessä.

– Perheeni hajoaisi palasiksi, mikä sattuu eniten, me olemme se onneton perhe, jonka kaikki tietävät. Yritykset tiedän, että te pystytte tukemaan keräystä, eikä se vaadi teiltä paljoa, Janita jatkaa.

– Jos kerkeän kuolla ennen kuin keräykset käytetty hoitoihini perustetaan Janita’sCancerFoundation ja tätä kautta autetaan mua paremmassa kunnossa vielä olevia / kuiluun pudonneita kuten minua nyt, Lukkarinen päättää.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Janita Angelina Lukkarinen JLu (@juanitapupu) on

Kommenttiosio

Heräsikö ajatuksia? Kerro mielipiteesi. Tutustu kuitenkin sääntöihin.

guest
0 Kommenttia
Inline Feedbacks
Lue kaikki kommentit

VIIKON SUOSITUIMMAT

UUSIMMAT

Katso myös nämä

Kuulitko julkkisjuorun? Lähetä viestiä:

 [email protected]