Epäilijöille luu kurkkuun: Janita Lukkarinen julkaisi kuvan tämänhetkisestä tilastaan

Kuva: Janita Lukkarinen, Instagram

Parantumatonta syöpää sairastava ja Terhokodissa saattohoidossa oleva tosi-tv-tähti Janita Lukkarinen on joutunut viime aikoina ilkeiden juorujen ja väitteiden kohteeksi sosiaalisessa mediassa ja keskustelupalstoilla.

Somessa ja keskustelupalstoilla on kirjoitettu, että Janita olisi keksinyt koko syöpään sairastumisen vain rahastaakseen sillä. Totuus on kuitenkin, että Janita on saattohoidossa ja hänet on myös vähän väliä kiidätetty sairaalaan kohtauksien vuoksi, mutta tämä ei auta hiljentämään somessa arvostelevia ihmisiä.

Myös Janitan päätös tehdä maksullinen Instagram-tili todellisille faneilleen on saanut ihmiset kirjoittamaan ilkeitä viestejä somessa.

Janita perustelee privaatti-tilin luomista sillä, että se auttaa luomaan parempia yhteyksiä ja keskusteluita oikeasti hänestä ja hänen terveydestään välittävien seuraajien kanssa, sekä samalla poistamaan häiriköt ja trollit joukosta.

Janita saa myös paljon kritiikkiä meikkaamisestaan ja ulkonäöstään. Tyypillinen viesti ymmärtämättömältä ihmiseltä voi kuulua esimerkiksi näin ”Ei kukaan kuolemansairas voi näyttää noin hyvältä”.

Osittain tämä voi johtua myös siitä, että mediassa esimerkiksi artikkelien yhteydessä Janitasta on käytetty vanhempia kuvia ja todellinen tilanne sekä ulkonäkö on jäänyt ihmisille epätietoisuuteen.

Nyt Janita on kuitenkin julkaissut tuoreemman kuvan itsestään Instagram-tilillään. Naisen kasvoista näkyy vielä hieman kortisonin aiheuttama turvotus.

– Oon aika onnekas, olen vielä täällä ja mun läheiset tietää, miten asiat on. Epäilijöille ottakaa raamattu käteen ja lukekaa psalmeja, tai meditoikaa, Janita kirjoittaa Instagramissa.

- ILMOITUS -

Janita kertoo myös paljon hämmennystä aiheuttaneista raha-asioistaan.

– Hassailija tässä moi, oon käyttänyt tasan omia palkkiorahojani, sekä eläkettä, jota sain myös takautuvasti, jee sain eläkkeen toimimaan! Ihanaa tätä päivää just Sulle, säkin olet vielä täällä, Janita päättää kirjoituksensa.

Katso Janita Lukkarisen tuore somejulkaisu alapuolelta.

- ILMOITUS -

Kommenttiosio

Heräsikö ajatuksia? Kerro mielipiteesi. Tutustu kuitenkin sääntöihin.

Tilaa
Ilmoita minulle sähköpostilla
guest
3 Kommenttia
Tuoreimmat
Vanhimmat Eniten äänestetty
Inline Feedbacks
Lue kaikki kommentit
SUOSITTUA
TUOREIMMAT

Uusimmat kommentit

Kuulitko julkkisjuorun? Lähetä viestiä:

 [email protected]