Kuolemansairas Janita Lukkarinen vastaa iskelmälaulaja Frederikin syytöksiin: ”Olet täysin samaa kastia kuin nettikiusaajani”

Laulaja Ilkka ”Frederik” Sysimetsä, 75, kirjoitti Facebookissa syöpää sairastavan Janita Lukkarisen hakevan vain huomiota olemalla esillä somessa ja antamalla haastatteluita voinnistaan. Asiasta uutisoi Hymy-lehti.

Nyt Lukkarinen on vastannut laulajan syytöksiin Instagram-tilillään.

Lue Janitan koko päivitys alapuolelta:

– Ilkka Frederik ”Ressu” hyvä, Olethan itsekin kasvosi antanut julkisuudelle, ja varmasti tiedät tällöin olevasi vapaata riistaa!

– Koska olet nähnyt minun viimeksi antavan haastattelua valtamedialle? Tai saati muille medioille kuin 7päivää, jossa on tilannekatsaus toisinaan voinnistani, koska on myös hyvin suuri ihmisjoukko, joka rukoilee puolestani ja heillä on mielestäni oikeus tietää, missä vaiheessa mennään, jos en itse jaksa jakaa voinnistani tietoa, koska olen jo sen verran väsynyt.

– Olet täysin samaa kastia kuin nettikiusaajani.. Meillä ei todellakaan enää hedelmäpommit soi, kun kehtaat käyttäytyä noin alhaisesti, ilman että tiedät tuskastani mitään!

– Jos et pidä naamastani, älä lue minua koskevia juttuja valtamedioista, jotka suurin osa ovat otettu suoraan sometililtäni, minkä olisi luullut sinun tietävän itsekin julkisuuden henkilönä.

– Olen kieltäytynyt enemmän valtamedioiden haastattelupyynnöistä tänä vuonna kuin mitä sinua varmaan on edes ikinä haastateltu, jos ajattelumaailmasi on näin järkyttävän suppea, herranjumala!

– Naamaani tuskin enää kauaa näkee valtamedioissa, joten antaisitko minun sairastaa tavallani loppuun asti?!

– Haluaisin toki laillasi taivuttaa tunteeni lauluihin, mutta ikävä kyllä minulla ei ole riittävästi tietotaitoa tällaiseen. Siksi minun taiteilijasieluni purkaamispaikka on lähinnä instagram tai facebook.

– Teit itsestäsi todella ala-arvoisen, eikä kritiikkiäsi voi edes ottaa henkilökohtaisesti.

– Kävelisitpä päivän edes kengissäni ja tuntisit tuskan ja kivun, jota koen joka ikinen päivä, mutta hammasta purren on selviydyttävä päivään seuraavaan perheen takia.

– Olet itse kalastellut siis julkisuutta kevytkenkäisellä musiikilla, josta paistaa läpi, että on taidettu aika pumpulissa kasvaa, eikä oikeita haasteita ole naisten ja viinan lisäksi ollut. Ja nyt kalastelet näkyvyyttä kuolevan haukkumisella! Oikeasti?

– Mikä pahinta tässä on se, että heität jo olemassa oleville nettikiusaajilleni lisää vettä myllyyn ESIMERKILLÄSI.

– On teillä hyvä herra elämänarvot kohdillaan. Tai sitten olisi aika katsoa peiliin ja pyytää anteeksi!

– Häpeä ”Rantaleijona”!

 

View this post on Instagram

 

Ilkka Frederik ”Ressu” hyvä, Olethan itsekin kasvosi antanut julkisuudelle, ja varmasti tiedät tällöin olevasi vapaata riistaa! Koska olet nähnyt minun viimeksi antavan haastattelua valtamedialle? Tai saati muille medioille kuin 7päivää, jossa on tilannekatsaus toisinaan voinnistani, koska on myös hyvin suuri ihmisjoukko, joka rukoilee puolestani ja heillä on mielestäni oikeus tietää, missä vaiheessa mennään, jos en itse jaksa jakaa voinnistani tietoa, koska olen jo sen verran väsynyt. Olet täysin samaa kastia kuin nettikiusaajani.. Meillä ei todellakaan enää hedelmäpommit soi, kun kehtaat käyttäytyä noin alhaisesti, ilman että tiedät tuskastani mitään! Jos et pidä naamastani, älä lue minua koskevia juttuja valtamedioista, jotka suurin osa ovat otettu suoraan sometililtäni, minkä olisi luullut sinun tietävän itsekin julkisuuden henkilönä. Olen kieltäytynyt enemmän valtamedioiden haastattelupyynnöistä tänä vuonna kuin mitä sinua varmaan on edes ikinä haastateltu, jos ajattelumaailmasi on näin järkyttävän suppea, herranjumala! Naamaani tuskin enää kauaa näkee valtamedioissa, joten antaisitko minun sairastaa tavallani loppuun asti?! Haluaisin toki laillasi taivuttaa tunteeni lauluihin, mutta ikävä kyllä minulla ei ole riittävästi tietotaitoa tällaiseen. Siksi minun taiteilijasieluni purkaamispaikka on lähinnä instagram tai facebook. Teit itsestäsi todella ala-arvoisen, eikä kritiikkiäsi voi edes ottaa henkilökohtaisesti. Kävelisitpä päivän edes kengissäni ja tuntisit tuskan ja kivun, jota koen joka ikinen päivä, mutta hammasta purren on selviydyttävä päivään seuraavaan perheen takia. Olet itse kalastellut siis julkisuutta kevytkenkäisellä musiikilla, josta paistaa läpi, että on taidettu aika pumpulissa kasvaa, eikä oikeita haasteita ole naisten ja viinan lisäksi ollut. Ja nyt kalastelet näkyvyyttä kuolevan haukkumisella! Oikeasti? Mikä pahinta tässä on se, että heität jo olemassa oleville nettikiusaajilleni lisää vettä myllyyn ESIMERKILLÄSI. On teillä hyvä herra elämänarvot kohdillaan. Tai sitten olisi aika katsoa peiliin ja pyytää anteeksi! Häpeä ”Rantaleijona”! #Frederik #sairaanhaukkumisellakalastelija #pimeätätouhua #kunnianmenetys

A post shared by Janita Angelina Lionheart JLu (@juanitapupu) on

Seuraa Gekkosta Instagramissa ja WhatsApissa!

Kommenttiosio

Heräsikö ajatuksia? Kerro mielipiteesi. Tutustu kuitenkin sääntöihin.

Tilaa
Ilmoita minulle sähköpostilla
guest
15 Kommenttia
Tuoreimmat
Vanhimmat Eniten äänestetty
Inline Feedbacks
Lue kaikki kommentit

Lue seuraavaksi

SUOSITTUA
TUOREIMMAT

Uusimmat kommentit