Syöpäsairas Janita Lukkarinen julkaisi koskettavan kuvapäivityksen ja rukouksen

Syöpää vajaa kolme vuotta sairastanut Janita Lukkarinen täytti juhannuspäivänä 27 vuotta. Onnea Janitalle.

Tänään sunnuntaiaamuna (21.6) Lukkarinen on julkaissut pitkän hiljaiselon jälkeen Instagram-päivityksen. Janita edellinen Insta-päivitys on huhtikuun alulta.

Viestissä Janita muun muassa kertoo ettei ole pitkään aikaan päivittänyt mitään, koska on ollut todella sairaana.

Lue Janita Lukkarisen koko päivitys alta:

– En ole pitkään aikaan päivittänyt mitään, olen ollut todella syvissä vesissä ja todella sairaana.

– Kun mun syöpä diagnosoitiin 2018, sanoin ”tai sitten lähden 27, niin kuin Winehouse..”

– Mun ei olisi lääketieteen näkökulmasta pitänyt olla enää juhlistamassa mun 27v synttäreitä, mutta ihme tapahtui ja sain viettää syntymäpäivän kaikkien läheisimpien kanssa.

– Mutta toisaalta, nyt mun pelko omalta osaltaan kasvoi tietysti, koska sanoin että lähtisin 27:na..

– Oon juhannustyttö, eilen oli ne mun synttärit. Ihanaa olla neiti kesäheinä.
Mutta olin myös sanonut, että mun syntymäpäivä ja kuolinpäivä on sama, joten odoteltaisiinko ensi vuoteen, Jumala, mun Herrani, vapahtajani ja tiennäyttäjä. Varjele ja siunaa Herra, äläkä anna tämän syövän viedä minua vielä. Nää vajaat 3 vuotta ovat olleet tuskallisimmat kuin mikään, mitä ikinä tiedän.

– Kiitos kaikille, jotka kuljette mun rinnalla, en voi tarpeeksi kiittää. Kiitos lahjoista ja onnitteluista, kiitos että olet siinä.

Alla tuore kuva Janita Lukkarisesta:

 

Näytä tämä julkaisu Instagramissa.

 

En ole pitkään aikaan päivittänyt mitään, olen ollut todella syvissä vesissä ja todella sairaana. 🥺😭 ✨ Kun mun syöpä diagnosoitiin 2018, sanoin ”tai sitten lähden 27, niin kuin Winehouse..” ✨ Mun ei olisi lääketieteen näkökulmasta pitänyt olla enää juhlistamassa mun 27v synttäreitä, mutta ihme tapahtui ja sain viettää syntymäpäivän kaikkien läheisimpien kanssa 🥳😍💋 ✨ Mutta toisaalta, nyt mun pelko omalta osaltaan kasvoi tietysti, koska sanoin että lähtisin 27:na.. ✨ Oon juhannustyttö, eilen oli ne mun synttärit. Ihanaa olla neiti kesäheinä 🥰 ✨ Mutta olin myös sanonut, että mun syntymäpäivä ja kuolinpäivä on sama, joten odoteltaisiinko ensi vuoteen, Jumala, mun Herrani, vapahtajani ja tiennäyttäjä. Varjele ja siunaa Herra, äläkä anna tämän syövän viedä minua vielä. Nää vajaat 3 vuotta ovat olleet tuskallisimmat kuin mikään, mitä ikinä tiedän. 🙏 ✨ #birthdaygirl #pupunen #angel #fuckcancer #reallifesurvivor #kesäneito ✨ 💖 Kiitos kaikille, jotka kuljette mun rinnalla, en voi tarpeeksi kiittää. Kiitos lahjoista ja onnitteluista, kiitos että olet siinä 💖

Henkilön Janita Angelina Lionheart JLu (@juanitapupu) jakama julkaisu

Liity Gekkosen WhatsApp-kanavalle ja saat kaikki uutiset kätevästi WhatsAppiisi.

Kommenttiosio

Heräsikö ajatuksia? Kerro mielipiteesi. Tutustu kuitenkin sääntöihin.

Tilaa
Ilmoita minulle sähköpostilla
guest
0 Kommenttia
Inline Feedbacks
Lue kaikki kommentit

Lue seuraavaksi

SUOSITTUA
TUOREIMMAT

Uusimmat kommentit