Ohhoh! Fitness-lavalla pian kisaava BB-Janica esitteli kireää kisakuntoaan – kuvat!

Vuoden 2011 Big Brother Suomi -ohjelman voittaja Janica Westerback (o.s. Kortman) on elämänsä kunnossa. Entinen realitytähti osallistuu pian Italiassa järjestettäviin fitnesskisoihin, joihin Janica on treenannut ahkerasti vuoden päivät.

Janica julkaisi Instagram-tilillään kuvia kisakunnostaan. Hän osallistuu yli 40-vuotiaiden bikini fitness -sarjaan.

– Viisi viikkoa elämäni ensimmäisiin kisoihin Italian Bolognassa. Jännittää hyvällä tavalla kovasti, mutta odotan innolla nähdä, millainen maailma se on. Osallistun siellä pituuden (163cm) mukaan ja yli 40 vuotiaiden bikini sarjaan, Janica kirjoittaa.

– Parhaani olen tehnyt ja on ollut kiva treenata jotain päämäärää kohti. En tässä kuitenkaan mitään häviä. Saan hyvän lihaskunnon ja sillä mennään sitten todennäköisesti fyysisesti vielä pitkään ja eihän pepun pyöristyminenkään huono asia ole ollenkaan.

Janica kertoo, että hänen painonsa on pudonnut kisadieetillä tähän menessä 5 kiloa.

– Vielä on muutama kilo pudotettavaa. Treeni on kulkenut hyvin, vaikka sairastellessa koronan ja syysflunssan vuoksi menetinkin noin 5 viikkoa treeni aikaa, nainen kertoo.

Lue myös: Fitnessiin hurahtanut BB-Janica sairastui koronaan: ”Eniten harmittaa, että treenaamiseen tulee nyt tauko”

Janica kertoo vierailleensa myös valmentajansa Tapani ”Tape” Valkosen sekä hänen puolisonsa Tiina Jylhän luona Tallinnassa.

– Tänä viikonloppuna lähdin vanhempien lasten kanssa risteilylle ja kävin samalla Tiinan ja Tapen luona Virossa, heidän upeassa talossaan treenaamassa sekä käymässä asioita läpi mm. ruokavalion ja bikinien suhteen.

– Tulokset kovasta työstä alkaa pikku hiljaa näkymään. Aikaa on kyllä kaikkineen projektiin mennyt paljon, mutta joka hetki on todellakin sen arvoista, koska treenaaminen tuo niin paljon hyvää oloa, BB-tähti päättää.

 

Näytä tämä julkaisu Instagramissa.

 

Henkilön Janica Westerback (@janicawesterback) jakama julkaisu

Viime maaliskuussa Janican kunto näytti tältä:

 

Näytä tämä julkaisu Instagramissa.

 

Henkilön Janica Westerback (@janicawesterback) jakama julkaisu

Seuraa Gekkosta Instagramissa ja WhatsApissa!

Kommenttiosio

Heräsikö ajatuksia? Kerro mielipiteesi. Tutustu kuitenkin sääntöihin.

Tilaa
Ilmoita minulle sähköpostilla
guest
0 Kommenttia
Inline Feedbacks
Lue kaikki kommentit

Lue seuraavaksi

SUOSITTUA
TUOREIMMAT

Uusimmat kommentit