Jaajo Linnonmaa torppaa huhut välirikosta Sointu Borgin kanssa. Yhteistyö jatkuu lomien jälkeen.

Mediassa on pyörinyt huhu, että Jaajo Linnonmaan ja Sointu Borgin riidat olisivat aiheuttaneet välirikon.

Jaajo jakoi tänään asiasta päivityksen sosiaalisessa mediassa, jossa hän kertoo asian olevan ”ihan potaskaa”.

Jaajo kertoo, että on edelleen erittäin tyytyväinen Soinnun valintaan ja odottaa innolla yhteistyön jatkumista kesälomien jälkeen.

Linnonmaan päivitys instagramissa:
”Harvemmin jaksan ottaa juoruihin tai klikkiuutisiin kantaa, mutta uutinen minun ja Soinnun riidasta on ihan potaskaa. Uutinen pohjautuu kuulema ”lähipiiriin” kuuluvan henkilön ”varmaan tietoon” ja sitä ei kumonnut, vaikka molemmat Soinnun kanssa vakuuttelimme toimittajalle väliemme olevan kunnossa.
Totuus on kuitenkin se, että meillä on kaikki hyvin ja oon ollut supertyytyväinen @sointuorvokki valintaan. Kaiken lisäksi meillä on ollut hauskaa tehdä työtä yhdessä ja odotan innolla, että kesäloman jälkeen hommat taas jatkuu. Sen takia tälläinen uutisointi harmittaa.
Enempää en jaksa asiasta lomilla stressata, joten jätän kommentoinnin asian osalta tähän.
Vinkki: Kannattaa keskittyä omaan tekemiseen mieluummin, kuin muiden hiekottamiseen. Silloin voi itsekin saada asioita aikaiseksi.”

 

Näytä tämä julkaisu Instagramissa.

 

Henkilön Jaajo Linnonmaa (@pelaaja2) jakama julkaisu

Sointu Borg voitti suositun Diili-ohjelman aiemmin tänä vuonna. Borgista tuli hänen ideoimansa firman vetäjä ja osakas sekä Linnonmaan olemassa olevien yritysten kehitysjohtaja.

 

Näytä tämä julkaisu Instagramissa.

 

Henkilön Sointu Borg (@sointuorvokki) jakama julkaisu

Sointu julkaisi omalla Instagram-tilillään päivityksen tilanteesta, jossa hän kertoo kaipaavansa rauhaa työskennellä ja on pettynyt kun joku on rikkonut luottamuksen lähipiirissä.

Soinnun sanojen mukaan:
”Julkisuus on hankalaa. On aika vaikea kuvata tunnetta, kun toimittaja kertoo, että lähipiiri on ollut yhteydessä toimitukseen. Se laukaisee ”vainoharhaisuuden”. Se tekee ennen kaikkea surulliseksi. Kehen voin luottaa? Haluaako joku lähelläni minulle muuta kuin hyvää?⁣
⁣Seiskan puhelun jälkeen aloin puhua puhelimessa työasioista vain ikkunat kiinni.⁣
⁣Tänään lävähti eetteriin kansi, jossa manataan yhteistyömme päättyvän ja että välimme olisivat jäätävät. Välimme ovat kunnossa ja työsuhteemme ei ole päättynyt. Tästä kerrottiin.⁣
⁣Olemme @pelaaja2 kanssa hyvässä hengessä jumppanneet erilaisia työelämään liittyviä kokonaisuuksia ja yhteistä linjaa on haettu puolin ja toisin. Eiköhän jokainen Diiliä seurannut myös tehnyt sen merkinnän, etten pelkää vääntää kättäkin aina välillä.⁣
⁣Ihmisten on hyvä ymmärtää, että työsuhteen aloittaminen suositun realityohjelman pohjalta on hyvin uniikki ja paineistettu asetelma. Miljoona silmäparia seuraa toimintaa ohjelman loputtua, mikä kasvattaa paineita.⁣
⁣Kaipaan työrauhaa. Rauhaa tehdä työtäni. Rauhaa somettaa tavallani. Olla perustelematta ajankäyttöäni someseuraajilleni. En jaksaisi enää jatkuvasti selittää, miten voin tehdä oman firman juttuja ja muita keikkoja nykyisen työn ohessa. Haluaisin vain keskittyä tekemiseen.⁣ Tehdä hyvää jälkeä ja tulosta kaikessa rauhassa. ❤️”

Kommenttiosio

Heräsikö ajatuksia? Kerro mielipiteesi. Tutustu kuitenkin sääntöihin.

guest
2 Kommenttia
Tuoreimmat
Vanhimmat Eniten äänestetty
Inline Feedbacks
Lue kaikki kommentit
SUOSITTUA
TUOREIMMAT

Luitko jo nämä?

Kuulitko julkkisjuorun? Lähetä viestiä:

 [email protected]