IS: Archie Cruz ei aio puhua enää ollenkaan Iida Vainiosta – Tässä syy!

Rokkari Archie Cruz eli Arttu Kuosmanen ja hänen kihlattunsa Iida Vainio ovat olleet viihdeuutisten otsikoissa jo kohta vuoden päivät. Pari ihastui toisiinsa Farmi Suomi -ohjelman kuvauksissa viime kesänä.

Archien ja Iidan suhdetta voisi kuvailla vähintäänkin värikkääksi, ja pari on ehtinyt erota ja palata takaisin yhteen useita kertoja viimeisen vuoden aikana. Viime aikoina kaksikolla on kuitenkin ollut meneillään seesteisempi vaihe suhteessaan.

Suomenkielistä musiikkia seuraavaksi julkaiseva Kuosmanen kertoo yllättäen Ilta-Sanomille, ettei aio enää kommentoida suhdetaan Iidaan julkisuudessa. Syynä tähän on Iidan toivomus.

– Iida toivoi, etten puhu suhteesta mitään nyt. Kunnioitan hänen toivettaan, Kuosmanen kertoo IS:lle.

Samalla mies mainitsee haaveilevansa avioliitosta ja perheen perustamisesta.

– Ehdottomasti haluan mennä naimisiin. Se on kuitenkin kallista puuhaa ja haluan kunnolliset häät. Haluan olla myös varma siitä, että hetki on oikea. En halua mennä naimisiin ja erota parin kuukauden päästä.

Artun mukaan hänen taloustilanne on siinä kunnossa, että ”on hyvä koti ja ruokaa lautasella”.

– Kelan kortistoon ei ole tarvinnut hakeutua, mutta ei tässä ole päässyt rikastumaankaan, koska en ole hetkeen levyttänyt musiikkia. Tavoite on se, että voisin jatkossa elättää itseni täysin musiikin tekemisellä, hän selostaa IS:lle.

Lähde: IS

Seuraa Gekkosta Instagramissa.

Kommenttiosio

Heräsikö ajatuksia? Kerro mielipiteesi. Tutustu kuitenkin sääntöihin.

Tilaa
Ilmoita minulle sähköpostilla
guest
5 Kommenttia
Tuoreimmat
Vanhimmat Eniten äänestetty
Inline Feedbacks
Lue kaikki kommentit

Lue seuraavaksi

SUOSITTUA
TUOREIMMAT

Uusimmat kommentit