Ilona Siekkinen julkaisi dramaattisia kuvia lapsensa hautajaisista: ”Tämä elämä on nyt jotakin sellaista painajaista”

Fitnesstähti Ilona Siekkisen ja puoliso Mikko Niirasen lapsi syntyi kuolleena toukokuun lopussa 20 raskausviikon jälkeen. Ilona kertoi pari viikkoa aiemmin, että hänen lapsivetensä tuli etuajassa.

Iisakiksi nimetty lapsi siunattiin haudan lepoon keskiviikkona 12. kesäkuuta.

Nyt Ilona julkaissut Instagram-tililleen 10 mustavalkoista kuvaa hautajaisista.

– Tuntuu, että olisi loputtomasti sanottavaa, mutta silti en osaa sanoa mitään. Hautajaiset oli todella kauniit. Mutta oli tosi epätodellista seisoa ja katsoa vierestä, kun hautaa täytettiin. Sinnekkö se minun rakas lapsi nyt peitetään hiekan alle? Eikö hänen pitänyt tulla meidän syliin ja nukkua kauniissa vauvansängyssä? Ei arkussa. Tämä elämä on nyt jotakin sellaista painajaista, jota ei vaan osaa selittää. Samaan aikaan olen kuitenkin niin kiitollinen, että saatiin tavata meidän poika ja pitää häntä sylissä, vaikkakin kuolleena. Hän muutti meidän elämää perustavanlaatuisesti ja uskon, että niin oli todella tarkoitettu tapahtuvan. Voi pieni kulta. Ei löydy sanoja tälle ikävälle ja surulle. Lennä kauniisti taivaalla. Tule merkiksi aina välillä, tule kertomaan, että näet meidät ja, että kaikki on hyvin, Ilona kirjoittaa Instagram-tarinat osiossaan.

Iisakki siunattiin Iin kirkossa, ja hautapaikka sijaitsee Iijoen rannassa. Viimeisen päälle järjestetyissä hautajaisissa esiintyi laulaja Suvi Teräsniska.

– Kiitos myös @suviterasniskaofficial koskettavista tulkinnoista siunauksen aikana, teit hautajaisista lohduttavan kauniit, Ilona kiittelee laulajaa päivityksessään.

Päivityksensä loppuun Ilona on julkaissut koskettavan runon:

”Kauneimmilla lapsilla on siivet valmiina.
Heidän ei kuulukaan astella päällä maan.
Älä ole pahoillasi, vaikka enkelin syliisi saitkin,
sen kauneudesta ei muu maailma pääse nauttimaan.
Mutta sinä sait,
sait etuoikeuden enkeliä katsella,
rakkaudella saatella.”

Seuraa Gekkosta Instagramissa.

Kommenttiosio

Heräsikö ajatuksia? Kerro mielipiteesi. Tutustu kuitenkin sääntöihin.

Tilaa
Ilmoita minulle sähköpostilla
guest
0 Kommenttia
Inline Feedbacks
Lue kaikki kommentit

Lue seuraavaksi

SUOSITTUA
TUOREIMMAT

Uusimmat kommentit