Koomikko Iikka Kivi kieltäytyy tekemästä töitä Sami Hedbergin kanssa kunnes ahdistelukohu on selvitetty juuriaan myöden

Stand-up koomikko Iikka Kivi julkaisi äskettäin Facebook-päivityksen, jossa hän ottaa kantaa koomikko Sami Hedbergin ympärillä vellovaan ahdistelukohuun.

Kohu sai alkunsa, kun saamelaistoimittaja Miisa Nuorgam paljasti Twitterissä joutuneensa ahdistelun kohteeksi työskennellessään nuorena Hedbergin kiertueella.

Somekirjoituksessa Kivi kieltäytyy tekemästä töitä Hedbergin tuotantoyhtiölle, kunnes häirintätapaus on tutkittu perusteellisesti.

– Miisa Nuorgam on kuvakaappauksin todistanut, että hän kertoi kohtaamastaan ahdistelusta Hedbergin firman työntekijälle ja tämä kehotti häntä vaikenemaan kokemastaan, Kivi aloittaa.

– Tämän takia olen kieltäytynyt tekemästä töitä Hedbergin tuotantoyhtiölle, kunnes tämä tapaus on selvitetty juuriaan myöten.

Hedberg kertoi omat näkemyksensä tuoreessa Iltalehden haastattelussa. Iikka syyttää kollegaansa vastuunpakoilusta.

– Tämä Iltalehden juttu ei valitettavasti muuttanut päätöstäni mihinkään suuntaan, sillä vastuunpakoilu jatkuu.

Lue myös: IL: Sami Hedberg avautui ikävistä kohuotsikoista: ”Olin järkyttynyt ja voimaton”

- ILMOITUS -

Hedberg kertoi IL:n haastattelussa myös, ettei alapäähuumori ole hänen juttunsa. Kivi on tästä jyrkästi eri mieltä, ja muistuttaa, että Hedberg on esiintynyt Luokkakokous -törkyleffoissa.

– Lisäksi paljon alapäävitsejä tekevänä koomikkona pidän erittäin haitallisena sitä, että Hedberg puolustautuu ahdistelusyytteiltä vetoamalla jopa siihen, että ”alapäävitsit eivät ole osa minua”.

– Ensinnäkin aika varmasti ovat, kun on KOLME ääritörkeää Luokkakokous -elokuvaa tehtynä. Ja toisekseen, pidän täysin asiattomana näiden asioiden yhdistämistä keskenään – ikään kuin mieltymys pippelihuumoriin olisi jonkinlainen indikaattori siitä, että ei kunnioita toisten koskemattomuutta. Ei ole. Nyt pitäisi skarpata tämän homman kanssa ja aika helvetin nopeasti, Kivi päättää päivityksensä.

- ILMOITUS -

Kuvat:Instagram

Kommenttiosio

Heräsikö ajatuksia? Kerro mielipiteesi. Tutustu kuitenkin sääntöihin.

Tilaa
Ilmoita minulle sähköpostilla
guest
3 Kommenttia
Tuoreimmat
Vanhimmat Eniten äänestetty
Inline Feedbacks
Lue kaikki kommentit
SUOSITTUA
TUOREIMMAT

Uusimmat kommentit

Kuulitko julkkisjuorun? Lähetä viestiä:

 [email protected]