Iida Vainio juhlisti 20-vuotissynttäreitään kosteissa merkeissä Archie Cruzin kanssa

Kultamekollaan julkisuuteen noussut kohublondi Iida Vainio kihlautui hiljattain rokkari Archie Cruzin kanssa deittaituaan tämän kanssa vain muutaman päivän.

Nyt Iida on viettänyt 20-vuotissynttäreitään Archien kanssa. Instagramista paljastuu, että pariskunta on parhaillaan rentoutumassa Järvisydämen Kuru Resortissa.

Iida on julkaissut synttäripostauksen sometilillään, jonka ensimmäisessä otoksessa hän poseeraa kahden kalliin samppanjapullon kanssa.

– 20v!!! 2 pulloo kahdelle vuosikymmenelle, Iida hehkuttaa julkaisunsa yhteydessä.

– Ollut tuulista tää vuosi mm. Elämäni ensimmäisen tv-ohjelman ( farmin ) kuvaukset, hyviä työjuttuja, rakkaan löytäminen (kihlat ), reissuja, parhaaseen ystävään tutustuminen @pinjasofiiaa, iloa sekä surua, hän jatkaa.

– Ennen kaikkea ystävät, ja mä on huomannu minussa henkistä kasvua / tasapainoa mm. En tekisi läheskään samoja asioita mitä tein vuosi sitten. Vuosi tekee tässä iässä paljon. En koe, että enää hermostun niin helposti kun ennen, vaikka toki olen impulsiivinen tyyppi, Iida lisää.

Povipommi kertoo juhlistavansa synttäreitään kakkukahveilla perheen kesken, ja suuntavaksi tämän jälkeen vielä Viroon juhlimaan lisää syntymäpäiviään.

– Kerran sitä täytetään 20v! Iida julistaa.

- ILMOITUS -

Kuvat:Instagram

Kommenttiosio

Heräsikö ajatuksia? Kerro mielipiteesi. Tutustu kuitenkin sääntöihin.

Tilaa
Ilmoita minulle sähköpostilla
guest
0 Kommenttia
Inline Feedbacks
Lue kaikki kommentit
SUOSITTUA
TUOREIMMAT

Uusimmat kommentit

Kuulitko julkkisjuorun? Lähetä viestiä:

 [email protected]