Iida Vainio avautui somessa: ”Yhden yökerhon omistaja uhkaili mua”

Kultamekollaan julkisuuteen viime keväänä noussut Iida Vainio, 19, kertoo Twitter-tilillään, että häntä on uhkailtu erään yökerhon omistajan johdosta.

– Yhden yökerhon omistaja uhkaili mua, että jos kerron somessa oman mielipiteen hänen yökerhosta niin hän vuotaa minun henkilökohtaisia juttuja nettiin. Miten tällainen henkilö voi omistaa yökerhon, jos ei voi ottaa kriitiikkiä vastaan ja uhkailee jengiä. Sananvapaus riistetty,

– Sen verran voin yökerhosta kertoa että otetaan sisään kaikki ihmiset rikostaustasta / uhkasta huolimatta ja oksennusta joka nurkassa eikä niitä siivota, Iida jatkaa kirjoitustaan seuraavassa tviitissä.

Iida on saanut tviittiinsä useita vastauksia.

– Ei kai yökerhon ovella aleta kyselemään ihmisten rötöshistoriaa tai muutakaan henkilökohtaista. Ja oksennusta lattialla. Se onkin yökerhon omistajan vika, että vieraat örveltää. Tämän takia olisit valmis omistajan elinkeinoa alkaa kampittamaan? Vaihda yökerhoa, eräs somekäyttäjä kommentoi.

- ILMOITUS -

– Hyvin vahva ”Didn’t happen awards” -ehdokas taas tämä twiitti, tviittasi toinen.

– Kuinka niin sananvapautesi muka olisi riistetty. Senkun puhut mutta kaveri kertoo tosin mafiatyyliin että sanoilla voi olla seurauksensa, riippuu tosin siitä kuinka paljon ja näkyvästi olet töpeksinyt. Kuulostaa siis vaan vastavuoroiselta. Kaverillakin on sananvapautensa, kolmas toteaa.

Työt loppuivat

Vainion työpesti päättyi aiemmin tällä viikolla SM-liigajoukkue SaiPan jälkipelien juontajana.

Iida ei ole kommentoinut töiden päättymistään toistaiseksi somessa. Hän kuitenkin kommentoi Seiskalle, ettei tilanteeseen ei liity dramatiikkaa.

– En ole menettänyt työtä, vaan homma loppui yhteisymmärryksessä matkustamisen takia, kohublondi kertoi lehdelle.

- ILMOITUS -

Iida Vainiolta loppui työt SaiPan jälkipelien juontajana: uutinen poiki irvailevia kommentteja – Kohublondi vastaa nyt kiekkofanin ilkeään heittoon!

Kuvat:Instagram

Kommenttiosio

Heräsikö ajatuksia? Kerro mielipiteesi. Tutustu kuitenkin sääntöihin.

guest
2 Kommenttia
Tuoreimmat
Vanhimmat Eniten äänestetty
Inline Feedbacks
Lue kaikki kommentit
SUOSITTUA
TUOREIMMAT

Luitko jo nämä?

Kuulitko julkkisjuorun? Lähetä viestiä:

 [email protected]