Iida Ketola muuttaa asumaan vanhaan Pikkupappilaan – ”ei kai sen löytäminen pelkkää sattumaa voinut olla”

Yrittäjä Iida Ketola paljasti tovi sitten myyneensä oman maalaistalonsa ja muuttavansa yhteen vapaaottelijamiehensä Janne Elonen-Kulmalan kanssa.

Lue: Iida Ketola myy upean talonsa ja muuttaa yhteen vapaaottelija-rakkaansa kanssa – katso kuvat kauniista maalaisunelmasta

Iida avautui tunnelmistaan astuessaan kohti uusia unelmia:

”Joskus asiat menee niin helposti et isossa kuvassa on helppo ajatella että näin tän kuuluikin mennä, vaikka kaikki meneekin niin vauhdilla eteenpäin ettei pää oikeen meinaa pysyä perässä ja sit se oireilee sellasena omituisena ahdistuksena ja itsensä erinäisiin pelkotiloihin lietsomisilla.

Mut onneks elämän parhaat asiat on sellasia, jotka ajatuksena pelottaa ihan perkeleesti”, kertoi Iida Instagramissa.

 

Näytä tämä julkaisu Instagramissa

 

Henkilön ✨ Iida Ketola ✨ (@ogiidaketola) jakama julkaisu

Iida paljasti jo aiemmin, että sai talonsa myytyä helposti. Nyt pariskunta löysi uuden kodin vanhasta Pikkupappilasta, joka ehkä voi olla hieman ironista ajatellen mistä Only fans – tähden tulot tulivat. Iida kertoi Instagramissa näin:

”Siksi, vaikka kuinka olenkin rakastanut yksin isossa talossani vastuussa kaikesta itsenäisesti, en malta odottaa että saadaan avaimet meidän uuteen kotiin, joka, btw, on pikku-Pappila 40-luvun alusta, joka on kuin meille tehty jokaista yksityiskohtaa myöden, että ei kai sen löytäminen pelkkää sattumaa voinut olla.

- ILMOITUS -

Eikä kai sekään, että siinä missä kaikki pelotteli pitkillä myyntiajoilla näinä haastavina aikoina, sain rakkaan taloni myytyä ennen kuin se ehti julkiseen myyntiin asti.”

Iida kertoi myös säästäneensä vanhan vihkisormuksensa tähän saakka. Nyt hän vihdoin luopui siitä ja osti siitä saamillaan rahoilla korvakorut:

”Tänään kun kävin kirjoittamassa siitä kauppakirjat ostajien kanssa, vein myös vanhan vihkisormukseni @holmasto on myyntiin. Just nyt tuntuu hyvältä luopua asioista missä on ihan turhaa painolastia.

Ja aina kun luopuu jostain, voi vähän myös haalia jotain, siksi ostin itselleni (@holmasto lta tietty) nää ihanat korvikset.

- ILMOITUS -

Ne symboloikoon minulle että kaikki kyllä järjestyy ja kaikki menee just niin ku pitää. ❤️”, jakoi Iida tuntojaan Instagram-julkaisussaan.

Iida on aikamoinen tee-se-itse-nainen ja askartelee joulukorttinsa itse. Iidan ihaniin kortteihin löydät ohjeet hänen Instagrmistaan:

”Joku teistä kysyi tänään miten tein ne joulupallokortit. Tällee mä ne teen! Alkuperäinen ohje löydetty instasta, varmasti matkalla soveltunut.”

 

Näytä tämä julkaisu Instagramissa

 

Henkilön ✨ Iida Ketola ✨ (@ogiidaketola) jakama julkaisu

Lue myös: Iida Ketola sai tarpeekseen median otsikoinnista – teki kantelun mauttomasta kohtelusta

Kommenttiosio

Heräsikö ajatuksia? Kerro mielipiteesi. Tutustu kuitenkin sääntöihin.

Tilaa
Ilmoita minulle sähköpostilla
guest
2 Kommenttia
Tuoreimmat
Vanhimmat Eniten äänestetty
Inline Feedbacks
Lue kaikki kommentit
SUOSITTUA
TUOREIMMAT

Uusimmat kommentit

Kuulitko julkkisjuorun? Lähetä viestiä:

 [email protected]