Demarivaltuutettu Husu Hussein julkaisi törkeän twiitin ja suututti puoli Twitteriä

Twittersota syttyi!

Helsinkiläisen demarivaltuutettu Husu Husseinin julkaisema twiitti pilkkasi ala-arvoisesti perussuomalaisten kansanedustaja Sebastien Tynkkystä jä tämän puolisoa.

Husu twiittasi perussuomalaisten suhtautumisesta ulkomaalaisiin. Viesti aiheutti someraivon twitterissä.

Lue twiitti:

– Ymmärsinkö oikein? Eli persumiehet saavat ottaa ulkomaalaisen puolison mutta suomalaiset naiset, jotka ottavat ulkomaalaisia miehiä puolisokseen ovat ”mamupatjoja”? Onko tässä ajattelussa mitään logiikkaa?

Hussein julkaisi twiitissään neljä kuvaa, joissa on ulkomaalaisten kanssa seurustelevia perussuomalaisia miespoliitikkoja. Europarlamentaarikko Teuvo Hakkaraisella on hondurasilainen puoliso. Sebastian Tynkkysen miesystävä on Mosambikista.

Demarivaltuutettu poisti kohutwiittinsä, mutta voit nähdä kuvakaappauksen alta:

Kuvakaappaus: Twitter

Perussuomalaisten logosta muokattu ”peräsuoli” -versio

Perussuomalaisten kansanedustaja Sebastian Tynkkynen vastasi Husun inhottavaan twiittiin ja nosti samalla esille huomion joka jäi monilta huomaamatta. Sebastian huomautti, että perussuomalaisten logoa oli muokattu kuvassa, jossa hän on miesystävänsä kanssa.

– SDP:n valtuutettu Husu Hussein levittää kuvaa, jossa minun ja poikaystäväni kuvan päälle on PS-logo muutettu muotoon ”Peräsuoli”. Vaikka homosuhteet noteerataan pakonomaisesti anaalijuttujen ja ivan kautta, niin meidänlaisten rakkaus on yhtä arvokasta, Tynkkynen twiittaa.

Pahoitteli julkaisua

Huhu poisti twiittinsä kohun noustua ja pahoitteli kuvan jakamista.

– Julkaisin postauksen, jossa oli kuva jota en tarkastellut sen tarkemmin. Myöhemmin ilmeni, että tämä kyseinen kuva oli loukkaava. Päätin poistaa sen, tajuttuani mistä oli kyse. En ole homofoobikko. Pyydän anteeksi kaikilta jotka kokivat kuva postaukseni loukkaavaksi. #MyBad, Hussein kirjoitti Twitterissä.

Tynkkynen ei vakuuttunut anteeksipyynnöstä, vaan nosti esille Husun twiitin vuodelta 2011.

– Oliko tämäkin julkaisu, jota et tarkastellut sen tarkemmin? Olen pahoillani, mutta sen selitykset ontuu pahasti. Ja ei, en odottanutkaan, että pyytäisit anteeksi asianosaisilta, vaan yleisesti kaikilta. Varmaan johtuu siitä, ettet tarkastellut kirjoittamaasi tarkemmin, Tynkkynen vastaa Husseinin pahoittelutwiittiin.

Myös muilta perussuomalaisilta kovaa palautetta

Muutkin perussuomalaiset kommentoivat asiaa Twitterissä. Twiittiä pidettiin yleisesti inhottavana ja homovastaisena.

Näin perussuomalaisten puheenjohtaja Jussi Halla-aho kommentoi tapausta:

– Demarivaltuutettu heittää hassunhauskaa peräsuoliläppää homoista. Kuvaavaa, että tykkääjien joukossa ovat niin etnonationalistit kuin @EvaBiaudet. Eipä toisaalta ole ensimmäinen muslimidemari tällä asialla. Oulun imaami tulee mieleen, Halla-aho kirjoitti.

Perussuomalaisten kansanedustaja Sanna Antikainen twiittasi, että kyse inhottavasta kiusaamisesta.

– Sebastianin ja Alanin kohdalla on logo ”perasuoli”. Todella inhottavaa kiusaamista. Kertakaikkisen oksettavaa, Antikainen viestitti.

Antikainen merkitsi julkaisuunsa myös Sanna Marinin ja SDP:n Twitter-tilit kysyen samalla, onko Husun julkaisu heidän mielestänsä hyväksyttävä.

Vastausta demareilta ei ole vielä kuulunut.

Seuraa Gekkosta Instagramissa ja WhatsApissa!

Kommenttiosio

Heräsikö ajatuksia? Kerro mielipiteesi. Tutustu kuitenkin sääntöihin.

Tilaa
Ilmoita minulle sähköpostilla
guest
0 Kommenttia
Inline Feedbacks
Lue kaikki kommentit

Lue seuraavaksi

SUOSITTUA
TUOREIMMAT

Uusimmat kommentit