Hui! Martina Aitolehti ui krokotiilien seassa Australiassa!? – Julkaisi pelottavan kuvan!

Hyvinvointivalmentaja ja triathlon-urheilija Martina Aitolehti, 40, karkasi hiljattain pois Suomen kylmyydestä Australian lämpöön.

Gekkonen uutisoi lauantaina (7.1), miten Martina on viettänyt aikaa mm. Gold Coastilla, Brisbanen kaupungin eteläpuolella Queenslandissa. Kohukaunotar julkaisi Instagram-tilillään myös videon, jossa hän halaili ihastuneena koala karhua.

Lue myös: Australiassa talvea pakoileva Martina Aitolehti julkaisi kuumia uikkarikuvia ja piteli pussieläintä sylissään! – Kuvat

Aitolehti kertoi viime viikolla Instagramissa, että hän pääsee pian tutkimaan miltä ”kaunis maapallo näyttää”. Sporttikaunotar ei paljastanut suunnitelmistaan tuolloin sen enempää.

Eilen asia taisi selvitä, sillä Martina julkaisi sometililleeen videon, jossa hän tutki merenalaista elämää laitesukelluksen merkeissä. Ja nähtävää kuulemma riitti.

– Maagiset kaksi sukellusta eilen. Suurta valliriuttaa pidetään yhtenä luonnon seitsemästä ihmeestä Mount Everestin ja Grand Canyonin rinnalla, ja se on maan suurin koralliriuttajärjestelmä, Martina hehkutti julkaisemansa videonsa yhteydessä.

– p.s. etsi hai videolta, hän jatkoi.

Instagram Stories -päivityksien perusteella Martinan loma on ollut täynnä aktiviteetteja. Paljon kestävyysurheilua harrastava nainen on treenannut reissussa muun muassa uimista.

Aitolehti julkaisi tarinapäivityksissään kuvan kyltistä, jossa oli varoitus uimarannoilla vaanivista vaaroista, kuten krokotiileistä. Pelottavan kuvan pääset näkemään Martinan Instagramin tarinat -osiosta, jossa kuva on nähtävillä vuorokauden ajan.

Katso sukellusvideo alta:

Jos upotus ei näy, katso julkaisu tästä.

Jos upotus ei näy, katso julkaisu tästä.

Seuraa Gekkosta Instagramissa.

Kommenttiosio

Heräsikö ajatuksia? Kerro mielipiteesi. Tutustu kuitenkin sääntöihin.

Tilaa
Ilmoita minulle sähköpostilla
guest
1 Kommentti
Tuoreimmat
Vanhimmat Eniten äänestetty
Inline Feedbacks
Lue kaikki kommentit

Lue seuraavaksi

SUOSITTUA
TUOREIMMAT

Uusimmat kommentit