Nämä kolme horoskooppimerkkiä soveltuvat parhaiten aviomiehiksi

Pixabay

Tässä artikkelissa selviää mitkä kolme horoskooppimerkkiä soveltuvat parhaiten aviomiehiksi.

Jos sinulla on mies joka on joku näistä horoskoopeista, niin älä epäröi mennä hänen kanssaan naimisiin!

1. VESIMIES

Jos mielit hellää ja romanttista partneria valitse Vesimies. Vesimies on avoin, rehellinen ja uskollinen. Hän ymmärtää sinua ja ottaa huomioon kaikki tarpeesi. Vesimies voi olla välillä vähän liiankin herkkähipiäinen, ja jopa hieman itsepäinen halussaan toteuttaa kaikki fantasiasi. Vesimiehen kanssa ei koskaan ole tylsää, eikä sinun tarvitse olla varuillasi vaan voit antaa omien tunteiden näkyä ja kuulua.

Vesimies ymmärtää rakkauden merkityksen, mutta ei kuitenkaan saa sinua tuntemaan ahdistuneeksi vaan antaa sinulle omaakin aikaa. Vesimiehen kanssa tulevat toimeen parhaiten luovat, älykkäät ja rehelliset naiset.

2. LEIJONA

Jos karismaattinen johtajatyyppi pistää polvet veteläksi on Leijona valintasi. Leijona on rohkea ja päättäväinen. Hän on hyvin itsepäinen ja häntä on vaikea miellyttää, jos asiat eivät mene hänen haluamallaan tavalla. Vauhtia, seikkailuja ja intohimoa riittää Leijonan kanssa. Leijonalla on myös pehmeä puolensa ja hän on hyvin antelias ja uskollinen. Leijona pysyy pelottomana rinnallasi viimeiseen asti.

Leijona rakastaa kehuja ja rapsutusta, mutta osaa myös palauttaa saamansa kauniit sanat tuplana takaisin. Vahva Leijona rakastuu ymmärtäväiseen ja huomaavaiseen naiseen, joka osaa kuitenkin pitää tiukasti puolensa. Naisella pitää olla hyvä itsetunto, joka kestää tämän alfauroksen matkassa.

- ILMOITUS -

3. SKORPIONI

Voit huoletta jättää asioiden hoidon kekseliään Skorpionin käsiin. Skorpioni on yleensä myös paras kaverisi. Hän lohduttaa ja kuuntelee, eikä kavahda suuriakaan luurankoja kaapissa. Skorpioni olettaa, että olet täysin rehellinen ja avoin hänen kanssaan. Hän on seurallinen ja elämänmyönteinen. Hän viihtyy omien ja jopa sinun ystäviesi seurassa.

Aluksi Skorpioni on hieman varuillaan suhteessa, mutta rakastuttuaan erittäin uskollinen ja luotettava. Skorpioni on kaikista merkeistä aistillisin ja viettää mielellään koko sunnuntain sänkypuuhissa kanssasi. Skorpioni ihastuu intohimoiseen, älykkääseen ja rehelliseen naiseen.


Muista jakaa artikkeli myös ystävillesi!

- ILMOITUS -

Kommenttiosio

Heräsikö ajatuksia? Kerro mielipiteesi. Tutustu kuitenkin sääntöihin.

Tilaa
Ilmoita minulle sähköpostilla
guest
1 Kommentti
Tuoreimmat
Vanhimmat Eniten äänestetty
Inline Feedbacks
Lue kaikki kommentit
SUOSITTUA
TUOREIMMAT

Uusimmat kommentit

Kuulitko julkkisjuorun? Lähetä viestiä:

 [email protected]